The Ides of March (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stephen is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara meewerkt aan de campagne van de...
The Ides of March

The Ides of March

Drama Thriller Politiek
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 37 min

Stephen is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara meewerkt aan de campagne van de democratische presidentskandidaat gouverneur Morris. Al snel valt Stephen, ondanks zijn goede intenties, ten prooi aan achterkamerpolitiek, verraderlijke manipulatie en wordt hij verleid door een jonge stagiaire. Hij probeert zich staande te houden, terwijl een journalist en de campagneleider van de andere grote kandidaat hem tegenwerken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Ides of March aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Relinde
Fijne film. Geeft goed de harde wereld van de politiek weer. Mooi geregisseerd door Clooney en erg goed gespeeld door alle acteurs. Fijne spanning tussen de personages. Mooie wendingen in het verhaal. Mooi laatste shot van de film.

Reviews

Anoniem
Op zich heb ik niets tegen trage films. Als het mij boeit, is het tempo geen probleem. Maar dit verhaal boeide mij totaal niet. Is vast persoonlijk. Ik lees best goede reviews. Alleen, zo heb ik het niet ervaren. Ik was heel snel afgeleid tijdens het kijken van deze film en heb hem niet afgekeken.
Anoniem
Deze film geeft een leuk inkijkje in de politiek. Politici die steeds verder vervreemden van hun idealen en puur alleen hun eigen hagje willen redden.Wie verraadt nou eigenlijk wie? Dat blijft heel de film boeien. Goede cast, zeker Ryan
Anoniem
Het politieke spel waar het verhaal om draait maakt de film boeiend tot de laatste minuut. Je ziet geen spectaculaire scènes, maar die zijn ook niet nodig. Het acteerwerk van Ryan Gossling draagt zeker bij aan de kwaliteit van de film. Hij weet zijn personages altijd boeiend en interessant te maken. Als je van politiek en het spel eromheen houdt is de film zeker het kijken waard.
Andrew
Goed verhaal over achterkamertjespolitiek. De hoofdrolspeler vind ik een leuke gast. De andere acteurs spelen ook goed. Langdradig is de film wel. Absoluut geen actie. Tot het eind blijft spannend wie wie erin luist. Goede avondvulling!
Anoniem
Goede film met minder Clooney en Seymour Hofmann dan verwacht, maar Gosling is een goede opkomende acteur... Wat trage film, maar dat zijn alle Oscarwinaars... Goed verhaal, goede cast, geld waard!
Anoniem
Beetje trage film, maar wel een spannende plot.
Anoniem
Hoopte door de cast op een top film. Dat is deze zeker niet. Vermakelijk en voorspelbaar. Leuk voor even tussendoor.
Esther
Ik vond het een goede film met goede acteurs. Totaal niet saai, ik bleef kijken. Vond het wel jammer dat ze het stukje niet lieten zien dat de stagiaire bij de gouverneur kwam, dat had de spanning misschien iets verhoogd. En jammer dat de stagiair abortus liet doen, beter dat ze dat niet had gedaan had ze mooi een kind van hem en iets om te chanteren.
Anoniem
Intrigerende film. In het begin lijkt het heel even alsof je de film al geheel kan invullen. Maar niets is wat het lijkt. Voortdurend plotwisselingen die de film tot het einde boeiend maken. De acteurs spelen sterk. Alhoewel de rol van Clooney misschien dan de zwaktste is. Maar hij heeft de film ook geregisseerd. Misschien had hij het daar drukker mee. Ik kan een ieder deze film aanraden. Een 8 van mijn zijde.
Martijn
Een prima film over een bekend fenomeen; corrupte manier van werken in de politiek. Door de filmdetails gingen wij wel uit van een thriller, maar het is meer een drama dan een thriller (weinig tot geen spanning).
Maar zoek je een goed verhaal, houd je van politieke films dan is deze zeker prima om te kijken. Goed acteerwerk, goed verhaal en dus een prima film.
Anoniem
Een goede film met een goed verhaal en goede acteurs. Dat is het probleem zeker niet. Ik vond de film zelf saai. Het tempo van de film ligt voor mijn gevoel traag. Daardoor heb ik de film niet in een keer afgekeken. Het verhaal kon mij niet grijpen en dat vond ik erg jammer. Maar goed, zoals ik al vertelde, goede acteurs. De film krijgt van mij een 7
loading