First Kiss (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding...
First Kiss

First Kiss

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2018 Duur: 1 u 26 min

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan, die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin. Susan's dochter, Roos, is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow "Give Roos a Kiss?, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette. Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading