Beautiful Boy (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat...
Beautiful Boy

Beautiful Boy

Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 56 min

Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.

Familiedrama Emotionele strijd Emotioneel Familiebanden Realistische beelden Hedendaags Ontwenningsklinieken

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Rob
zeer goed gespeelde film over een jongen die drug gebruikt en zijn familie en de gevolgen. waar gebeurt verhaal. Timothee Chalamet speelt de rol van druggy overtuigend, maar hij blijft een te mooie jongen tijdens zijn steeds hoger oplopend gebruik. Hij weet echter de emotie goed weer te geven. Steve Carell als vader speelt een sublieme rol die de emotionele rolercoaster ride good tot uitdrukking brengt.

Deze film komt ook voor in:

loading