Black Sheep (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens de tweede wereldoorlog weten zeven doorwinterde criminelen te ontsnappen uit een zwaar bewaakte Russische...
Black Sheep

Black Sheep

Actie Oorlog
Taal: Russisch Jaar: 2010 Duur: 2 u

Tijdens de tweede wereldoorlog weten zeven doorwinterde criminelen te ontsnappen uit een zwaar bewaakte Russische gevangenis. Ze nemen hun toevlucht in een klein verlaten dorpje en wanen zich daar veilig. Maar dan dreigt er ander gevaar. Nazi troepen worden gesignaleerd in de omgeving van het dorp en de dorpsbewoners bewoners vrezen dat hun leven in gevaar is. Voor de ontsnapte gevangenen zit er niets anders op dan samen met de inwoners van het dorp de strijd aan te gaan tegen deze Duitse legereenheid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Black Sheep aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Na het kijken van deze film, had ik er zelf het idee bij van hier mist een clou. Bij aanvang verwacht je een soort spionage-achtige actie- oorlogsfilm, en er zitten wel spannende momenten bij, maar deed me toch meer als een b keuze drama overkomen. Leuk verhaal over de oorlog, maar het acteerwerk en de locaties doen me beetje verslappen tijdens het kijken dus ik heb deze film wel gezien. Niet voor herhaling geschikt iig.
loading