Sand Sharks (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een aardbeving diep onder het wateroppervlak bevrijdt een dodelijke horde van prehistorische monsters uit hun...
Sand Sharks

Sand Sharks

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 27 min

Een aardbeving diep onder het wateroppervlak bevrijdt een dodelijke horde van prehistorische monsters uit hun eeuwenoude gevangenis. Deze wezens willen maar één ding: vers vlees! De inwoners van het rustige kustplaatsje White Sands weten niet dat het gevaar op de loer ligt bij het parelwitte strand... Als de eerste onverklaarbare sterfgevallen zich opstapelen, wordt het al snel duidelijk: iets leeft en jaagt in het fijne zand van de kust. De autoriteiten staan machteloos als er duizenden studenten in White Sands niks vermoedend volop aan het feesten zijn op het jaarlijkse Sandman festival. Het jachtseizoen is geopend...!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sand Sharks aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Wessel
Ik vond het een hele mooie film, maar vondt het einde waardeloos. Een slechte film voor slechte kijkers. Je zult er van genieten en maakt je dag weer goed :)lol. PS: er komt nog een vervolg op deze film en die is zeker de moeite waard.

Reviews

Anoniem
Ik heb nog nooit eerder zo'n slechte film gezien!
loading