Pollen (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bloemen vormen het symbool van schoonheid in haar puurste vorm. Ze zijn breekbaar en mysterieus, delicaat en elegant. Ze...
Pollen

Pollen

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 17 min

Bloemen vormen het symbool van schoonheid in haar puurste vorm. Ze zijn breekbaar en mysterieus, delicaat en elegant. Ze vormen de toekomst van onze planeet. Maar zonder hun liefdesgeschiedenis met de "bestuivers" zou er geen toekomst zijn. Deze film neemt u mee naar alle vier windstreken van de aarde en toont de intieme relatie tussen het plantenrijk en het dierenrijk, een relatie die van cruciaal belang is voor het natuurlijk evenwicht op aarde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pollen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rianne
Het is even wennen dat een Disneyfilm een natuurdocumentaire maakt. De film vanuit het oogpunt van bloemen maken is wel grappig. Helaas is de film zeer slaapverwekkend. De beelden zijn heel traag. Er wordt heel veel met slowmotion gewerkt en de muziek werkt ook niet mee. Soms lijkt het alsof er ook wat animatie doorheen zit. Daarnaast zijn de beelden absoluut niet scherp.
Als je een natuurdocumentaire wilt zien dan moet je die van de BBC kijken. Dit is crap. Ik vind het jammer dat ik deze film gehuurd heb.
loading