Treasure Island (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Treasure Island is het klassieke verhaal over woeste piraten, begraven schatten en onverwoestbare vriendschappen....
Treasure Island

Treasure Island

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 57 min

Treasure Island is het klassieke verhaal over woeste piraten, begraven schatten en onverwoestbare vriendschappen. Het begint allemaal als de geboren avonturier Jim Hawkins in de haven van Bristol aan boord gaat van de schoener Hispaniola. Jim is niet zomaar een scheepsmaatje. Integendeel, hij is in z'n eentje de reden waarom het schip op het punt staat uit te varen. Jim is namelijk in het bezit van een kaart die ooit eigendom was van de beruchte piraat Captain Flint. Op de kaart staat de geheime begraafplaats van een schatkist, in de bossen van het legendarische piratennest Skeleton Island. Jim voelt zich trouwens niet erg op zijn gemak met de rest van de bemanning. Terecht, want het is een zooitje schorem bij elkaar. De enige die Jim in vertrouwen durft te nemen is John Silver,de scheepskok met zijn houten been. Maar die zou wel eens minder onschuldig kunnen zijn dan hij zich voordoet...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Treasure Island aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Melvin.
Leuke film.

Reviews

Stefan
Prima film!
Goede balans tussen een stevige verhaallijn, actie, spanning en wat onverwachte momenten. Ik heb mij kostelijk vermaakt. Prima acteerwerk ook voor een deels onbekende cast. Hij is zeker het aanraden waard. Ik geef m een 8.
hannah
Een goed filmpje.
Shirley
Treasure Island is de klassieker van R.L. Stevenson, waar de jonge Jim Hawkins op zoek gaat naar een piraten schat. Hierbij spelen moed, integriteit en avontuur een belangrijke rol. Er wordt een leuke draai gegeven aan de moeder van Jim en haar vriendschap met de vriendin van L.J. Silver. Het kijken waard!
mario
Redelijk accurate verfilming van het originele verhaal, dus daar valt deze film niet op af te rekenen. Special effects is ook geen enorm punt, dus dat gaat ook lekker. Acteurs: met Donald Sutherland als zattekloot/piratenkapitein van dienst zat dat ook snor. Het enige dat me stoorde was de stem van Jim's moeder. Maar da's persoonlijk, nietwaar. Kortom, als je een rustige avond of lange middag wil doorbrengen met een goeie verfilming van een klassieker, hier is de ideale oplossing.
Niels
Het is een leuke, spannende piratenfilm met hele goede acteurs. Het leukste gedeelte vond ik dat hij samen met zijn moeder zich verstopte. Jim is een leuke sympathieke jongen die door zijn vader schulden heeft. Het zijn 2 delen in één. Het einde kon allen nog wat uitgebreider. Daarom geef ik een 8.
Anoniem
We hebben deze film (miniserie) via videoondemand op de tv bekeken... technologie staat voor niets! De film is zeer aan te bevelen en blijft interessant gedurende de hele 3 uur! Ook al ken je het verhaal van Treasure Island, dit is toch weer een nieuwe spin en weet je niet van tevoren hoe het gaat lopen..... AANRADER!!
Anoniem
Wie dit verhaal nog niet kent, mist toch iets in zijn/haar algemene ontwikkeling. Het is tenslotte een klassieker. Alhoewel een verfilming van een dergelijk boek nooit kan tippen aan het lezen van het daadwerkelijke boek, is deze film geen complete tijdverspilling. Het is geen overdreven Hollywood-Special-Effects film, maar een zeer vermakelijke speelfilm/miniserie. Het acteer- en camerawerk is zeker niet verkeerd. Wel moet mij van het hart, dat Elijah "Frodo" Wood wat mij betreft niks in deze film te zoeken had.
Herman
Heb deze film afgelopen weekend gehuurd via meJane.com. Deze film is eigenlijk een miniserie van 2 afleveringen. Mijn dochter van 12 had in het begin wat moeite om de verhaallijn op te pakken maar ansich is het geen moeilijk verhaal. Het is een film van 3 uur die steeds beter word naarmate het verhaal vordert, voor een miniserie niet verkeerd. Maar voor een film zit ik liever gelijk goed in het verhaal dus zouden ze wat mij betreft deze miniserie eens opnieuw moeten monteren voor een echt pakkende film.
Randy
Een spannende avondvullende verfilming van Stevenson's "Treasure Island". Het boek dat een inspiratiebron is voor de vele verhalen die geschreven zijn over de zoektocht naar een schat, waarbij de locatie is te vinden op een schatkaart.
Anoniem
Lekkere piratenfilm. Niet een Johnny Depp piratenfilm, maar Eddie Izzard is er echt één. Niet spectaculair, maar 3 uur heerlijke film gekeken..
Anoniem
Goede film.
loading