Metal Tornado (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Steven Winters, een door zijn werkgevers ontslagen astrofysicus, heeft in zijn garage een machine gebouwd die een...
Metal Tornado

Metal Tornado

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 26 min

Steven Winters, een door zijn werkgevers ontslagen astrofysicus, heeft in zijn garage een machine gebouwd die een kleine maar gevaarlijke magnetische wervelwind veroorzaakt.Als Steven het apparaat aanzet, moet hij dat zelfs met de dood bekopen. Met zijn laatste adem kan hij zijn vrouw Alisha nog net een dringende opdracht meegeven: 'Waarschuw de anderen.' Intussen leggen Steven's voormalige collega's Michael Edwards en Rebecca Adler de laatste hand aan een project op een veel grotere schaal: Helios, een revolutionair experiment waarbij zonnevlammen worden geoogst als energiebron. Er blijkt echter een fout in het ontwerp te zitten en de enorme hoeveelheid energie neemt al gauw bizarre vormen aan. Verkeersborden worden uit de grond gerukt, auto's en zelfs complete graansilo's worden door de lucht geslingerd. Is er iemand die deze allesverwoestende metalen tornado kan stoppen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Metal Tornado aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Ik vond deze film erg interesant en spannend, ook een goed gevonden inhoud (verhaal). Er spelen een paar goede bekende acteurs in mee, wat de film zeker ook op een hoger niveau brengt. De film heeft mij van begin tot het einde geboeid. Ook de regie, special en visual effects waren mooi, zag er allemaal zeer echt uit. Deze film gaat erover om een zonnevlam om te zetten in energie. Dit wordt tot stand gebracht door het bedrijf Helios, maar net voordat ze aan het experiment willen beginnen ontdekt een ex-medewerker Dhr. Winters dat er een fout in het ontwerp zit, maar de baas van Helios wil niet luisteren en zet het experiment toch door. Dit met grote en nare gevolgen van dien. Door deze fout ontstaat er een Metalen-Tornado. Michael, ook een medewerker van Helios, probeert zijn baas te overtuigen dat er iets goed mis is gegaan met het experiment, maar nog wil hij niet luisteren en zo komt Michael met behulp van Rebecca (vriendin en ook medewerkster) en zijn zoon er alleen voor te staan en moeten ze snel iets uitvinden of verzinnen om deze gigantische Tornado's te stoppen, maar of dit gaat lukken.............? Kijk snel zelf, je krijgt zeker geen spijt om deze film te kijken, ik vond hem supergoed!!! (eigen mening natuurlijk, iedereen heeft een eigen smaak qua films)?

Reviews

Jeremy
Spannende film, goed gefilmd, goede acteurs. Het verhaal is erg pakkend en blijft tot het laatste moment spannend. Een erg mooie film als je van rampenfilms houdt.
John
Ik vind het een redelijke film, omdat ik er veel meer van had verwacht. Vooral voor deze tijd, maar voor de rest wel leuk in elkaar gezet.
Anoniem
Metal Tornado is een film met een veel gebruikt plot. Het misgaande experiment, de koppige zakenman en natuurlijk de redder in nood. Ondanks het bekende plot vond ik deze film wel vermakkelijk om te zien. De film heeft een snel tempo en wordt nergens echt saai. Ik vond de special effects wel oké. Maar nu stoor ik mij daar ook niet zo snel aan. Ik geef de film dan ook een 7.
Raimond
Ik heb in jaren niet zo'n slechte film gezien. De recensie van mijn voorganger is denk ik van de filmmaatschappij. Lou Diamond Phillips is een D-acteur, net als zijn collega's. Het verhaal is nog wel okay, maar zo slecht uitgewerkt. Een opeenstapeling van cliché's. Het bevat geen humor. De special effects zijn uit 1990. In Back to the Future waren ze beter. Mijn advies: niet kijken!
Jeffrey
Na de review van Nicole heb ik deze film bekeken en weet niet welke bekende acteurs zij bedoelt. Maar goed, was geen slechte film maar wel een beetje ééntonig en ook niet de duurste special effects. Als je zou zeggen dat deze film uit 1995 zou komen zou ik je zo geloven.
loading