Amsterdam Heavy (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amsterdam heavy vertelt het verhaal van een crimineel die op een meedogenloze zoektocht is naar wraak. Hij...
Amsterdam Heavy

Amsterdam Heavy

Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 27 min

Amsterdam heavy vertelt het verhaal van een crimineel die op een meedogenloze zoektocht is naar wraak. Hij smokkelt zichzelf, tegen alle verwachtingen in, terug naar zijn geboortestad Amsterdam. Aangekomen met niets meer dan zijn blote vuisten en een brandend verlangen naar wraak gaat hij op een rooftocht door de Nederlandse hoofdstad om diegenen te vinden die hem hebben verraden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Amsterdam Heavy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Grappige film die zich vooral in Amsterdam afspeelt met een aantal bekende Nederlandse acteurs die de film wel wat extra's geven. Maar het is geen kaskraker jammer genoeg. Ik was wel onder de indruk van de Engelse uitspraak van de Nederlandse acteurs. Uiteraard gevloek, seks en drugs... de ingrediënten voor een Nederlandse film. Ik denk niet dat het in Amerika een hit zal worden. Voor de moeite van mij een 8. De actie is wat mij betreft veel te overdreven en gemaakt. Had wat minder gekund.

Reviews

Pierre
Geen A film, maar ook geen B,C, of D. Het is een absolute Z-film. Oftewel Zeer slecht en Zwak. Op alle fronten blundert deze film. Slecht acteerwerk, belabberde regie, amateuristische cameravoering en een totaal ongeloofwaardig script. Het is een Heavy klus om deze film door te worstelen. De gevechtsscènes en 'special' effects zijn zo amateuristisch dat ze lachwekkend worden. Er is geen moment dat je in de film gaat geloven. Mede door de slechte locatiekeuzes en camerastanden. Wat erg opvalt is dat Amsterdam vrij stil is. In heel veel shots zie je een leeg Amsterdam. Lege straten, etc. Ook dit maakt de film er niet geloofwaardiger op. De rol van Michael Madsen begrijp ik nog steeds niet. Wat doet ie in die film? Wat voor rol heeft ie? Ook heel gek is dat bijna iedereen Engels praat, maar heel af en toe hoor je in de wanstaltige figurantenrolletjes een Nederlands zinnetje. Deze film bewijst maar eens dat Nederlandse acteurs beter niet in een zogenaamde Engelstalige film moeten gaan spelen. Maar bovenal juist door al deze mislukkingen is deze gammele film hilarisch geworden. Vooral de Nederlander zou deze film moeten gaan zien. Een absolute aanrader dus. Wat heel slecht is, kan nog wel leuk zijn. Maar, dan moet het wel heel slecht zijn. Dat is Amsterdam Heavy.
Nicole
Persoonlijk is deze film mij erg tegen gevallen, vond dat de film wat traag op gang kwam, het verhaal heel warrig. Ik vond het evenwicht in deze film niet kloppen, hier bedoel ik mee dat het verhaal zich afspeelt in Amsterdam, maar zelfs de inwoners en Nederlandse acteurs spraken Engels, wat ik echt niet vond klinken, ook de actiescènes zijn wat over de top (B kwaliteit) en kwam niet echt over (nepperig). Op zich is het verhaal goed verzonnen en het had zeker een goede film kunnen zijn, maar dit telde voor mij zeker niet! Heb de film niet afgekeken, ik heb alleen de eerste drie kwartier gezien, misschien heb ik de film wel te vroeg afgezet? Zonde van mijn € 4,99! Maar goed dat iedere kijker zijn eigen smaak qua films heeft, zou dus zeggen oordeel zelf??!!
loading