Rampant (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Prins Ganglim erachter komt dat zijn moederland op de rand van de afgrond staat, keert hij terug naar Joseon. De...
Rampant

Rampant

Actie
Taal: Koreaans Jaar: 2018 Duur: 1 u 57 min

Als Prins Ganglim erachter komt dat zijn moederland op de rand van de afgrond staat, keert hij terug naar Joseon. De boeren lijken er geïnfecteerd te zijn door een mysterieus virus en hij wordt gedwongen zijn eigen burgers te vermoorden. Hij sluit zich onvrijwillig aan bij Baron Park en zijn mannen, die eropuit zijn om alle demonen uit te roeien voordat ze het Koninklijk paleis bereiken. Intussen heeft de minister van oorlogszaken zijn zinnen gezet op de troon en gebruikt hij zijn invloed om steun te krijgen om de koning van de troon te stoten. Het virus werkt in zijn voordeel en creëert chaos in het paleis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rampant aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading