Just a Beginning (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De kleuters in de klas van juf Pascaline hebben wekelijks een opmerkelijke les op het rooster staan, namelijk...
Just a Beginning

Just a Beginning

Documentaire
Taal: Frans Jaar: 2010 Duur: 1 u 38 min

De kleuters in de klas van juf Pascaline hebben wekelijks een opmerkelijke les op het rooster staan, namelijk filosofie. In deze les leren de klasgenoten hun gevoelens te uiten en te luisteren naar de gedachtes van anderen terwijl ze discussiėren over onderwerpen als liefde, macht en de dood. Tijdens deze gesprekken met het oog op de toekomst laten de enthousiaste filosofen geen kans voorbij gaan om hun mening te geven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Just a Beginning aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ineke
Ontroerende documentaire over een Franse school waar kleuters filosofieles krijgen. Aanvankelijk lijkt het niet te lukken, maar door de geduldige leerkracht slaagt het project. De spontane reacties van de kinderen zijn geweldig. De documentaire had iets korter mogen zijn. Een aanrader!
loading