Melancholia (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Justine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van haar zus Claire. Ondertussen beweegt de planeet Melancholia...
Melancholia

Melancholia

Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 10 min

Justine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van haar zus Claire. Ondertussen beweegt de planeet Melancholia zich richting aarde en worden de twee zussen geconfronteerd met het snel naderende einde van de wereld. Terwijl Justine al in een diepe depressie verkeert, verzet Claire zich tot het einde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Melancholia aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Inderdaad een aparte film. Ik heb 'm uiteindelijk goed kunnen volgen. Melancholia is wel een mooie titel voor deze film. Het acteerwerk van Kirsten Dunst is prima en past in het kunstwerk. Er zitten een paar stukken in waar ik vraagtekens bij heb. Maar het geheel klopt helemaal. Voor de liefhebber zeker een aanrader. Enjoy wat mij betreft een dikke 8.

Reviews

Dorien
Een aparte film, maar erg mooi. Beetje drama, beetje science fiction. Prachtige beelden en muziek. Fijne acteurs om naar te kijken. Rustig voor gaan zitten en het over je heen laten komen.
loading