Casper's Spook School (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Casper, het liefste spookje op aarde, heeft wel een prettig en gezellig leven. Niemand...
Casper's Spook School

Casper's Spook School

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 18 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Casper, het liefste spookje op aarde, heeft wel een prettig en gezellig leven. Niemand is bang voor hem of is ooit kwaad geworden op hem. Hij maakt iedereen vrolijk, behalve... Kibosh, de heerser van de spokenwereld. Kibosh vindt namelijk dat Casper te weinig mensen laat schrikken. Voor straf moet Casper dan ook voor het eerst in zijn spokenleven iemand de stuipen op het lijf jagen, want anders wordt hij verbannen naar het land van de 'gekke' spoken. Casper doet zijn best, maar eigenlijk is hij te lief om mensen bang te maken. Als Casper's neefje Spooky hem wil helpen beginnen de problemen pas echt. Casper gaat naar de 'Scare school'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Casper's Spook School aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Leuk

Reviews

Anoniem
Jeugdsentiment
de kinderen hebben hem zelfs 2x keer gekeken omdat ze hem ook erg leuk vonden.
Dus een aanrader voor kinderen tussen de leeftijd 4 tot 8...
Anoniem
Dit is een leuke film en zelfs kinderen van iets jonger dan 6 jaar zijn geboeid. En wie kent Casper niet vanuit zijn of haar eigen jeugd! Casper het lieve spookje spreekt erg tot ieders verbeelding. Een aanrader voor de woensdagmiddag.
Andrea
Leuke, boeiende film, geschikt voor jong en oud, over het bekende stripfiguur Casper. Casper is volgens zijn familieleden en het hoofd van alle spookfiguren te lief. Daarom wordt hij naar een speciale school gestuurd met andere te lieve figuren om wat enger en gemener te worden. Op deze school beleeft hij avonturen samen met zijn nieuwe vrienden.
loading