Essential Killing (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Afghaan Mohammed wordt door het Amerikaanse leger overgebracht naar een geheim detentiecentrum in Europa. Het...
Essential Killing

Essential Killing

Thriller Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 21 min

De Afghaan Mohammed wordt door het Amerikaanse leger overgebracht naar een geheim detentiecentrum in Europa. Het voertuig waarin hij wordt vervoerd, raakt betrokken bij een ongeluk waardoor hij kan ontsnappen. Hij vlucht weg in het besneeuwde bos, ver van de woestijn die hij als thuis kende. Meedogenloos achtervolgd door een leger dat officieel niet bestaat, wordt Mohammed geconfronteerd met de noodzaak te moeten doden om te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Essential Killing aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Knappe film, prachtige beelden, mooi verhaal, spannend door de achtervolgingen. Je voelt de kou van de besneeuwde bossen, de pijn van een voet in een val, mooi door weinig gesproken woorden. Schitterende beelden en muziek die exact het gevoel van de hoofdrolspeler weergeven. Compliment voor montage en soberheid, je voelt je even radeloos en opgejaagd. Adiosronald

Reviews

Rajeev
Wat kan ik zeggen, deze film zag er zeer veelbelovend uit maar van mijn verwachtingen bleef er echter niets over.
Deze 81 minuten waren een verspilling van mijn tijd, ik vind het zonde deze film gezien te hebben, sterker nog, degenen die de Twilight Saga de slechtste films ooit vinden, ik vraag jullie deze film te kijken en opnieuw te oordelen, na afloop van deze film dacht ik letterlijk: "Well, that's a whole shitload of what the fuck???"
Nicole
Toen ik de omschrijving van deze film gelezen had, wilde ik hem kijken. En de eerste 15 min. voldeden ook aan mijn verwachting... Maar helaas vond ik het een verschrikkelijke langdradige film, de film was erg voorspelbaar en er zat geen spanning in. Op zich de kwaliteit van het beeld vond ik het zeker een A film, de omgeving was wel prachtig in beeld gebracht, maar persoonlijk heb ik echt spijt dat ik hem gekeken heb, maar dat is natuurlijk mijn mening!!!
loading