One Day (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twintig jaar. Twee mensen. 15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen Emma Morley (Anne...
One Day

One Day

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 43 min

Twintig jaar. Twee mensen. 15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) een vriendschap voor het leven. En dat terwijl het tegenpolen lijken te zijn; Emma is een idealistisch en ambitieus type, dromend van een betere wereld. Dexter daarentegen is een rijke charmeur die de wereld als zijn eigen grote speeltuin ziet. Twee decennia lang kijken we op 15 juli hoe het met Em en Dex gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. Hun relatie verschuift in de loop der jaren, totdat ze zich op een bepaald punt in hun leven realiseren dat hetgeen waar ze naar zoeken en op hopen, dichterbij is dan ze al die tijd hebben gedacht. Totdat die ene dag in 1988 voor altijd een andere betekenis krijgt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Vol ontroering naar deze film gekeken. Geen standaard drama, maar een prachtige film waarin je meegesleept wordt en waarin de levensloop van twee mensen op een eerlijke en realistische manier wordt neergezet. Ook de scenes verlopen anders zoals je zou verwachten en daarom des te mooier en soms des te droeviger.

Reviews

Anoniem
Topfilm!! Hele goeie acteurs! Super verhaal! Echt janken! Heerlijk! Een aanrader deze film!
An
Prachtige film, dito acteerwerk. Heb wel even een zakdoekje nodig gehad en had liever een happy end gezien bij deze film, maar dit maakt de film des te realistischer. Deze film geeft je stof tot nadenken. Alle facetten des levens komen in de film voor: liefde, afwijzing, bedrog, verkeerde keuzes. Zie deze film graag nog eens in de toekomst.
Marjolein
Echt een supermooie film waar je het echt niet droog bij kunt houden. Prachtig verhaal over twee mensen die niet weten hoe dichtbij ze geluk hebben!
Anoniem
Wat een mooie film. Een jongen en een meisje, later man en vrouw, zijn 25 jaar lang voor elkaar voorbestemd. Maar krijgen het maar een paar van die jaren voor elkaar echt voor elkaar te kiezen. Op het toppunt van hun geluk slaat het noodlot toe. Je mag hopen dat dit verhaal, zo mooi in beeld gebracht, niet teveel mensen overkomt.
Anoniem
Wat een geweldig mooie film. Echt genoten van begin tot het eind. De film heeft ook zeker een indruk achter gelaten. Beide hoofdrolspelers acteren erg goed. Er is eigenlijk niets aan deze film wat ik niet goed vond. Daarom vind ik ook dat deze film een 9 verdient in de categorie Romantiek.
loading