I Don't Know How She Does It (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Werkende moeder Kate, die wanhopig probeert haar huwelijk, kinderen en een stressvolle baan te...
I Don't Know How She Does It

I Don't Know How She Does It

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 26 min

Werkende moeder Kate, die wanhopig probeert haar huwelijk, kinderen en een stressvolle baan te combineren. Ze kan het overzicht houden tussen 9 verschillende valuta's in 5 verschillende tijdzones, maar ook zichzelf en haar kinderen 's ochtends binnen een half uur klaar hebben staan voor vertrek. Daarnaast probeert ze ook nog een verleidelijke vrouw te zijn voor haar liefdevolle man Richard (Greg Kinnear). Wanneer Kate een belangrijke zaak krijgt toegewezen waarbij ze regelmatig naar New York moet reizen, zien zij en Richard elkaar nog minder, wat hun huwelijk flink op de proef stelt. En alsof deze situatie nog niet lastig genoeg is, blijkt haar zeer aantrekkelijke nieuwe zakenpartner Jack (Pierce Brosnan) ook een onverwachte bron van verleiding...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I Don't Know How She Does It aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuk, grappig, herkenbaar en best verfrissend. Heb een traantje gelaten hoor. Pierce als single oudere man die samenwerkt met een vrouwelijke collega die alle zeilen bij moet heisen om het schip thuis draaiende te houden. Is voor een man een uitdaging als ook voor een vrouw. Deze film laat zien dat je kan genieten van beide, als je zelf de grenzen maar aangeeft.
Jij bepaalt jouw leven en niet een ander. Geniet ervan en ook van deze film, hij is leuk....

Reviews

filip
Leuke film, goede cast. Jammer dat vrouwen zich zo moeten bewijzen. Ze verdienen sowieso eer en respect. Kinderen hebben is op zich al een full-time job. En dan nog mee de kost verdienen, chapeau!Leuke manier van filmen, met de interviews tussendoor.
Anoniem
Ik vond deze film niet zo geweldig, duurde naar mij mening veel te kort. Wat anderen hier en daar zeggen is herkenbaar. Maar toch iets te onrealistisch en te Amerikaans naar mijn mening.
Anoniem
Een heerlijke Ladiesfilm. Niet te moeilijk en is heel herkenbaar, dus gewoon lekker op de bank liggen en gaan zien. Gewoon leuk.
Bea
Ik vond dit een hele leuke herkenbare film. De hoofdrolspeelster is een moderne moeder die graag carrière wil maken en tegelijkertijd ook heel graag het moederschap goed wil doen. En hier moet ze een balans in zien te vinden en dit is niet makkelijk en brengt heel wat strubbelingen en komische situaties met zich mee.
Debby
Heerlijke film om naar te kijken. A real feel good movie. Lekker om mee op de bank te ploffen als de kids in bed liggen.
jessica
I don't know how she Does it is een simpele film. Een romantische komedie die lekker wegkijkt. Het is niet een hele spannende of goede film, maar een echte vrouwenfilm. Sarah Jessica speelt wel weer heel leuk in de film zoals je van haar gewend bent. Ik geef de film een 7
Anoniem
Een ontspannen vrouwenfilm! In dit genre zeker niet slecht. Leuk om te zien hoe dit onderwerp vrij luchtig wordt vertaald. Sarah Jessica speelt haar rol zoals je van haar gewend bent. Ik geef deze film in dit genre een 6,5.
loading