Kung Fu Panda 2 (ENG) (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de Vredesvallei...
Kung Fu Panda 2 (ENG)

Kung Fu Panda 2 (ENG)

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 27 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de Vredesvallei beschermt samen met zijn vrienden en andere Kung Fu meesters, De Vurige Vijf - Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap. Zijn heerlijke leventje verandert volledig als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en Kung Fu wil uitroeien. Samen met De Vurige Vijf moet hij China doorkruisen om deze vijand te overmeesteren. Maar hoe kan Po een wapen ontmantelen dat Kung Fu vernietigt? Hij zal daarvoor eerst zijn mysterieuze verleden moeten ontrafelen om vervolgens de juiste krachten uit zichzelf te halen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kung Fu Panda 2 (ENG) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goed vervolg op 1ste deel met de bekende stemmen van Jack Black en Angelina Jolie, Dustin Hoffman en dergelijke. Wachten op deel 3 zal denk ik niet lang duren.

Reviews

Esther
Schitterende animaties, veel humor. Misschien nog wel leuker dan deel 1. Kijkerwijzer staat op 6 jaar, echter wel veel actie/geweld en misschien niet geschikt voor hele jonge kijkers!
Tjitske
Ik vond het echt een leuke film. Er zat weer lekker veel humor in maar ook wel serieuze gedeelten. Ook de boodschap die de film brengt vind ik mooi. Ik vond hem minstens zo goed als deel 1.
Stef
Prachtige animatiefilm, voor zowel jong en oud. Karakters zijn gekend uit de eerste, en terug in deel twee wat garant staat voor komische situaties waarin PO ook hier weer het beste van zichzelf moet geven. Iets wat minder komisch dan deel 1, denk dat schrijvers er net iets te veel boodschap in willen meegeven. Kortom leuke film.
loading