Best Laid Plans (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Danny is een boefje van het type 'wie niet sterk is, moet slim zijn'. Met zijn iele postuur valt hij in...
Best Laid Plans

Best Laid Plans

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 44 min

Danny is een boefje van het type 'wie niet sterk is, moet slim zijn'. Met zijn iele postuur valt hij in het niet bij Joseph, een gigantische krachtpatser met de verstandelijke vermogens van een kind van zeven. De twee wonen samen in een armzalig flatje in de binnenstad. Ze kunnen niet zonder elkaar en vormen al jaren een uniek duo in een gewelddadige wereld. Maar nu wordt hun vriendschap op de proef gesteld, want Danny is in grote moeilijkheden geraakt. De plaatselijke topcrimineel Curtis heeft nog drugsgeld van hem tegoed. Maar Danny besteedt iedere cent die hij op zak heeft altijd direct aan drank, drugs of hoeren. Curtis biedt Danny een andere manier aan om zijn schulden te vereffenen: Joseph zal als vechter in de ring moeten treden bij keiharde illegale bokswedstrijden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Best Laid Plans aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
GEWELDIG! Wij kijken heel wat films maar een juweeltje als deze film komt maar eens in de zoveel tijd langs. Echt alles klopt. Het verhaal, het acteerwerk, de beelden, de doorlopende spanning. Het is absoluut niet moeilijk om met de 2 hoofdpersonen mee te leven. Woorden schieten tekort. Kijken, het is echt een geweldige film! Dit heb ik nog nooit gedaan maar deze film krijgt een 10!

Reviews

Anoniem
Jeeeetje wat een film. Ik heb af en toe met tranen in mijn ogen gezeten, afgewisseld door een grote glimlach op mijn gezicht. De film is heel goed en makkelijk te volgen en ook erg aandoenlijk. De acteurs spelen stuk voor stuk fantastisch. Ik twijfelde of ik deze film moest huren, aan het begin kon ik er ook even niet inkomen. Maar... deze film is een aanrader, ik geef een (dikke) 8!
loading