Cougar Hunting (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie vrienden besluiten naar Aspen te vertrekken om daar hun liefdesleven een boost te geven. Ze zijn echter niet...
Cougar Hunting

Cougar Hunting

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

Drie vrienden besluiten naar Aspen te vertrekken om daar hun liefdesleven een boost te geven. Ze zijn echter niet op zoek naar leeftijdsgenoten maar gaan op 'cougar jacht', rijke oudere vrouwen die het hebben voorzien op knappe jonge mannen! Wat volgt is een reeks van hilarische gebeurtenissen en verrassende ontwikkelingen... Zal Aspen ooit nog hetzelfde zijn?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cougar Hunting aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Janneke
Deze film is best leuk. Beetje grof hier en daar, maar voor een avondje niets doen is dit het bekijken waard.

Reviews

Alexander
"Cougar Hunting" werd geregisseerd door actrice Robin Blazak. Het is een typisch Amerikaans puberfilmpje vol platte onderbroekenlol, met een opgeheven belerend vingertje en met een happy end. Een beetje blote borsten; veel aandacht voor geslachtsdelen, seksprestaties en uitwerpselen; wat jongemannen in ondergoed, in hun blote kont of met dameskleren aan; veel dubbelzinnigheden; enkele verwijzingen naar geslachtsziekten en sado-masochisme,... Erg cliché en onschuldig allemaal, zeer voorspelbaar en niks bijzonders. Nergens wordt het vernieuwend, ophefmakend, werkelijk choquerend of echt grappig. Een prent die duidelijk bedoeld is voor weinig eisende jongeren tussen pakweg 10 en 16 jaar, maar die je grappig genoeg volgens de keuring maar mag zien vanaf 16 jaar. Matt Prokop, die Tyler speelt, heeft wel alles om een nieuw idool te worden...
Anoniem
Leuke comedy voor een doordeweekse avond of een zondag middag. Flauwe humor, maar op sommige momenten toch best grappig. Er zit niet echt een verhaallijn in. Film gaat over een stel tieners die op zoek zijn naar oudere vrouwen voor... (hoe kan het ook anders) seks! Acteerprestaties zijn middelmatig, een echte B film. Toch kijkt hij al met al nog aardig weg. Film krijgt een 7 omdat ik op sommige momenten, toch nog hard op heb kunnen lachen :).
loading