Midnight in Paris (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Woody Allen's nieuwste film Midnight in Paris (openingsfilm Cannes 2011), is een ode aan de magische stad...
Midnight in Paris

Midnight in Paris

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Woody Allen's nieuwste film Midnight in Paris (openingsfilm Cannes 2011), is een ode aan de magische stad Parijs. Gil is een aspirant schrijver die met zijn verloofde Inez en haar ouders een bezoek brengt aan de stad van de liefde. In tegenstelling tot de welgestelde Inez, die niets ziet in een onzeker kunstenaarsbestaan, valt Gil direct na aankomst al voor de artistieke charme van de lichtstad. Wanneer hij tijdens een nachtelijke wandeling op een wel heel bijzondere wijze wordt meegevoerd in de bruisende geschiedenis van Parijs, is dit voor Gil reden om zijn huidige situatie eens onder de loep te nemen: is het leven daar nu echt zoveel mooier, of lijkt dat maar zo?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Midnight in Paris aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Relinde
Heerlijke film, weer echt Woody Allen waar chaos en humor domineren. Mooie over the top sfeerschets van Parijs. Prachtig spel dat geen moment ongeloofwaardig was, ondanks de bizarre situaties. Er wordt flink gestrooid met bekende namen, wat door de opeenstapeling wel grappig werkt. Lekker dat Allen dit durft te maken, ik heb genoten. Enige puntje: jammer dat de moraal op het einde zo duidelijk uitgesproken wordt.

Reviews

Arthur
Goede muziek, mooie beelden, iets te snel einde.
Anoniem
Leuk en origineel verhaal. Einde gaat net iets te snel helaas, alsof de tijd ineens op was.
René
Een boeiende film van Woody Allen. Zeker als je bekend bent met de twintiger jaren. Wel een erg Amerikaanse kijk op Parijs. Herkenbare personages en kunstenaars komen in beeld. De verhaallijn wordt langzaam steeds duidelijker en heeft zoals te verwachten bij Woody Allen een onverwacht einde. Goed acteerwerk. Een ontspannende film. Zeker een aanrader.
Anoniem
Geen onaardige film, maar ook niet heel bijzonder. Zitten mooie gepolijste beelden van Parijs in, maar het thema is wat simpel/voorspelbaar/platgeslagen: iedere tijd heeft z'n eigen idealen, dus wees tevreden met de tijd waarin je leeft. Weinig origineel dus. Wel gewoon een gezellige film voor bij het bankhangen.
Marijke
Ik had mij veel van deze film voorgesteld maar vond hem tenenkromend kinderachtig en voorspelbaar.
Anja
Deze film is zeker de moeite waard om te kijken. Er zitten verrassende elementen in de film. Maar wat ons heel erg aansprak was dat er ook hele mooie beelden worden getoond uit Parijs. De film bleef van het eerste tot het laatste moment boeien met de vraag ???
Yoanette
Ik dacht van tevoren dat het een geweldige film zou zijn van Woody Allen, geweldige acteurs en helaas viel het wel tegen. Leuk en lief romantisch, mooie muziek, leuke dialogen, echt Woody Allen. Helaas minder dan gedacht. En het slot was heel raar en Amerikaans.
Anoniem
Ik geef een 5 hoewel ik het meestal eens ben met IMDB waar ze deze film een 7.9 geven.

Beelden zijn inderdaad mooi maar beginnen uiteindelijk te vervelen. Het is soms net of je naar de Franse Kruimeltje zit te kijken qua sfeer.

Erg ongeloofwaardig en kinderachtig verhaal en vooral met Owen Wilson heb je het gevoel dat je naar een comedy kijkt zonder grappen.

Vond de laatste paar Woody Allen films erg geslaagd maar voor mij is dit een van zijn minste.

Was blij dat hij afgelopen was.

Bart
Ik vond dit een matige film. Hij was langdradig en weinig verassend. Wel mooie beelden van Parijs.
Ergens is de film ook voorspelbaar en zie je dingen aankomen.
Een film die prima te kijken is. Maar ik geef hem een kleine voldoende.
Muziek in de film is mooi.
loading