Shallow Hal (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De oppervlakkige rokkenjager Hal (Jack Black) is een doodnormale vent die op advies van zijn pa alleen maar...
Shallow Hal

Shallow Hal

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 49 min

De oppervlakkige rokkenjager Hal (Jack Black) is een doodnormale vent die op advies van zijn pa alleen maar afspraakjes maakt met zeer aantrekkelijke jonge vrouwen. Totdat hij de goeroe Toni Robbins ontmoet die hem zodanig hypnotiseert dat hij alleen nog maar de innerlijke schoonheid in vrouwen herkent. Vol van een nieuw zelfvertrouwen, krijgt hij eindelijk wat meer geluk bij de vrouwen als hij de - in zijn ogen adembenemende mooie, slanke Rosemary (Gwyneth Paltrow) ontmoet. Maar hij heeft niet door dat zijn nieuwe vriendinnetje eigenlijk niet bepaald een lekker ding is en al gauw een kilootje of 100 weegt. Doorstaat zijn relatie de brute ontnuchtering wanneer zijn hypnose wordt verbroken?

Visuele komedie Romantiek Romantische komedie Innerlijke schoonheid Transformatie Moderne tijd Stedelijke omgeving

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Heel veel humor. Leuk verhaal.

Deze film komt ook voor in:

loading