K3: Pinokkio (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dames en heren, jongens en meisjes! Kom dat zien, kom dat zien! Wij spelen voor jullie het ontroerende verhaal...
K3: Pinokkio

K3: Pinokkio

Kids Familie Musical
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 55 min

Dames en heren, jongens en meisjes! Kom dat zien, kom dat zien! Wij spelen voor jullie het ontroerende verhaal van....Pinokkio! Het houten jongetje op zoek naar een hart. Op zijn weg zal Pinokkio langs betoverende plaatsen komen: van het prachtige circus tot het adembenemende luilekkerland. Hij ontmoet ook verrassende figuren: Nina de Ballerina, de Blauwe Fee, Fox en Trot, Grimaldini en Raoul de circusdirecteur.... Het wordt een avontuurlijke tocht vol verleidingen. Kan Pinokkio deze weerstaan? Zal hij niet teveel liegen, waardoor zijn neus steeds maar langer wordt? Redt hij zijn vader Gepetto uit de buik van een walvis? Wordt hij uiteindelijk een echte jongen van vlees en bloed?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om K3: Pinokkio aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading