Dik Trom - Uit Het Leven Van (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Dik Trom en zijn vrienden maken constant het leven van veldwachter Flipsen...
Dik Trom - Uit Het Leven Van

Dik Trom - Uit Het Leven Van

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2001 Duur: 43 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Dik Trom en zijn vrienden maken constant het leven van veldwachter Flipsen zuur. Zo ook nu want het dorp wordt geteisterd door diefstal van appels en peren. Als echter ook de perzikboom van de burgemeester doelwit van kattenkwaad wordt, is voor Flipsen de maat vol. Hij zal ze krijgen. En ja hoor, Flipsen weet zowaar Dik Trom te pakken en sluit hem veilig op in de kelder. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: wie het laatst lacht, lacht het best... Ook met Bruin Boon ligt Dik voortdurend overhoop. Dik vindt Bruin maar een lafbek en zeker als Boon de appel van Anneke afpikt, komt Dik Trom in actie. Zoals zo vaak haalt Bruin Boon z'n moeder erbij, maar Dik staat voor zijn zaak en is voor de duvel niet bang.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dik Trom - Uit Het Leven Van aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading