Dik Trom - De Nieuwe Avonturen Van (1958) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Al meer dan 100 jaar spreekt Dik Trom met z'n kattenkwaad tot de...
Dik Trom - De Nieuwe Avonturen Van

Dik Trom - De Nieuwe Avonturen Van

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 1958 Duur: 41 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Al meer dan 100 jaar spreekt Dik Trom met z'n kattenkwaad tot de verbeelding. Samen met zijn vrienden Piet van Dril en Jan Vos moet vooral veldwachter Flipsen het ontgelden. Maar ook de strenge juf is een dankbaar onderwerp voor z'n oerhollandse pesterijtjes. En om de een of andere reden komt Dik er telkens mee weg. Zoals die keer dat Dik met zijn vrienden Flipsen helemaal dol draait door constant op z'n raam te tikken. Bij de achtervolging ingezet door Flipsen krijgt hij een van de bengels te pakken. Maar niet Dik ... nee het pak rammel gaat naar Dik's grootste plaaggeest Bruin Boon. Toch bewijst Dik Trom dat hij een hart van goud heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dik Trom - De Nieuwe Avonturen Van aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading