Zookeeper (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alle dieren in de Franklin Park Zoo zijn gek op hun zachtmoedige verzorger Griffin Keyes. Aangezien hij meer op z'n...
Zookeeper

Zookeeper

Familie Romantische Komedie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 38 min

Alle dieren in de Franklin Park Zoo zijn gek op hun zachtmoedige verzorger Griffin Keyes. Aangezien hij meer op z'n gemak is met een leeuw dan een vrouw, besluit Griffin dat weggaan uit de dierentuin de enige manier is om de vrouw van zijn dromen te krijgen. In paniek besluiten de dieren hun lange erecode van stilte te verbreken en hun geheim dat ze kunnen praten te onthullen. Om ervoor te zorgen dat Griffin blijft, leren ze hem de regels van hofmakerij - in dierenstijl.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Zookeeper aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De "King of Queens" is in deze film ook weer ontzettend grappig!

Reviews

Anoniem
Erg leuke film. Kevin James is gewoon super in deze rol. De pratende dieren, vooral het kleine aapje, zijn erg grappig. Heerlijke film om te kijken en te genieten van de humor en toch de alom bekende romantiek.
Corine
Erg leuke film! Grappige scenes ook en goed geacteerd! Echt een aanrader.
Anita
Een erg leuke komedie voor jong en oud moet ik zeggen. Pratende dieren blijven gewoon grappig. Het is een goed verhaal en er zitten hilarische momenten in.
Janny
Een erg leuke komedie! Kevin James als de Zookeeper is een verrassend goede combinatie met vanzelfsprekend veel humor en een tikkeltje romantiek zoals we van hem gewend zijn. Verassende taferelen gedurende de hele film die erg komisch zijn maken deze film een echte familiefilm. Misschien wat langdradig maar zeker de moeite waard! Veel kijkplezier!
Anoniem
Leuke familiefilm voor een relaxe avond!
Wim
Hele geinige en leuke film. Al stond ik er wat sceptisch tegenover, deze film neem gekke sprongen in de verhaallijn die absoluut onmogelijk zijn maar wel heel erg leuk zijn. Typisch Amerikaanse feel good familiefilm. Wat mij betreft een aanrader.
Roderick
Een echte leuke comedy. Als je zin hebt om even niet na te denken tijdens een film dan is deze daarvoor geschikt. Er zit veel humor en een beetje romantiek in deze film. De pratende dieren zijn wel even wennen. Een geschikte film om met de hele familie te kijken. Zeker de Moviepoints waard.
Ralf
I liki liki. Echt leuke komedie. Kevin James is gewoon een grappige gast en ook deze rol is 'm op 't lijf geschreven. Ja er komen pratende dieren in voor en 't is wellicht iets meer gericht op kinderen dan volwassenen, maar dat maakt deze film niet minder hilarisch. Deze film weet je aandacht van begin tot eind vast te houden, als je wil lachen gewoon kijken, gegarandeerd (kijk)plezier!
Anoniem
Deze film is alleen heel leuk om te kijken gezellig met kinderen.
Gerard
Als je lekker ontspannen film wilt kijken is deze film een aanrader. Er zit niet veel actie in de film maar dat mag de pret niet drukken. Kevin James zet op zijn eigen en welbekende wijze zijn personage steengoed neer. De film bevat veel humor en de dialogen zijn erg grappig. Al met al een film die je moet zien.
Willem
Erg leuke film, een echte aanrader!!!
Aad
Dit was de eerste film die wij online huurden via meJane en we vonden het een hele leuke film. Niet veel actie, maar dat wisten we van te voren.
Frank
Met de kinderen, 11 jaar, deze film gekeken. Lekker kunnen lachen. Het doet je wat denken aan Dr. Dolittle, maar dat mag de pret niet drukken. Heerlijk om mee te lachen als hij er achter komt dat de dieren kunnen praten.
Anoniem
Een leuke en vermakelijke film. Het doet denken aan Dr. Doolittle, maar door Kevin James krijgt het wel een ander gevoel.
Pratende dierentuin dieren die hun verzorger helpen in de liefde.
Dit resulteerd in een aantal hilarische gebeurtenissen. Het is vooral lachen, het verhaal zelf is wat zwak. De special effects met de dieren zijn wel oké, maar niet onwijs sterk. Niet perse een aanrader maar wel leuk voor een avondje ontspannen film kijken. Een 6
Anna
Een hele leuke film voor jong en oud.
Samen met mijn dochter hebben we enorm genoten op een druilerige dag.
Ook zat er een leuke les in, namelijk dat je gewoon je zelf moet blijven en doen waar je achter staat.
Geluk en liefde is soms recht voor je neus te vinden.
Een echte aanrader!!
Jolanda
We hebben genoten en gelachen met de kinderen om deze film.
Dat maakt het toch een stuk leuker met deze sombere dagen.
Voor jong en oud is dit een echte familiefilm waar ook nog een leerzame les te leren valt over vriendschap en dat elders het gras niet altijd groener is.
Marcel
Echt een aanrader. Wij hebben smakelijk zitten lachen op oudjaarsavond. De animaties met de dieren waren leuk en de stemmen klopten goed bij de beesten. De streaming ging ook goed op onze televisie zodat we ongestoord deze film konden kijken. TOP FILM
Anoniem
Leuke film.
Zit goed in elkaar.
Erg grappige stukken erin.
Goed voor een avondje film kijken.
Zeker het kijken waard.
Robert
Fantastische film, echt een aanrader voor jong en oud. Als je van King of Queen houdt, is dit vergelijkbaar. Vooral de stemmetjes van de dieren zijn grappig, vooral het aapje. Je ligt dubbel van het lachen. Echt een goed verhaal.
Joep
Ontzettend leuke film. Een gezellige familiefilm en goede komedie. Lekker zo'n film om met je kinderen te kijken.
Martin
Leuke komedie, die naarmate de film vordert, steeds grappiger wordt. Uiteraard weet Kevin James z´n komische talenten weer prima in te zetten en dat maakt het tot een echte aanrader. Wel weer echt Amerikaans. Sprekende dieren zijn ook zeer goed gemaakt.
Anoniem
Erg grappige film! Begint een beetje zwak, maar naarmate de film vordert krijgt de film steeds meer invulling, humor en verhaal. Goed acteerwerk en de dieren maken de film extra grappig! Als je houdt van entertainment een prima film om te kijken!
Nicole
Echt een hartstikke leuke komische film, goed gespeeld, mooi en grappig met de dieren, deze film kan ik echt aanraden, hoe krijgen ze het gefilmd, geweldig!!
johan
Leuke film gisteren gezien, echt een aanrader.
loading