My Dog's Christmas Miracle (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Madeline Walters, een professor aan de Universiteit in Los Angeles, vindt het moeilijk om de juiste man...
My Dog's Christmas Miracle

My Dog's Christmas Miracle

Drama Komedie Familie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 32 min

Madeline Walters, een professor aan de Universiteit in Los Angeles, vindt het moeilijk om de juiste man te vinden en daarom besteedt ze al haar aandacht aan haar dochter Chloe en haar jaloerse puppy Cinnamon. Als Kevin Fallon, een weduwnaar en architect, voor zijn werk naar Los Angeles moet ontmoet hij Madeline en springt de vonk over. Helaas denkt Cinnamon er heel anders over. De jaloerse pup wil Madeline met niemand delen en haalt alles uit de kast om de relatie te doen mislukken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om My Dog's Christmas Miracle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Martha
Helaas kan ik geen reviews geven over slechte films, omdat ik deze niet uitkijk...

Dus... Bij deze film kan ik het echt niet laten om weer een goede review te geven. Dit is zo'n leuke, goede film om te kijken. Ik heb 'em ook gedownload en zal deze nog veel vaker zien!!
Het hondje is reuze grappig en schattig en heeft echte hondjes-trekjes.
Voor mij de beste film van ooit!!

Reviews

Anne-Marie
Echt een familiefilm!
Deze film is voor jong en oud, en zeker een aanrader om te kijken. Zeker in de decembermaand omdat de film een kersttintje heeft. Mijn kinderen hebben de film meerdere malen gekeken, ze blijven deze geweldig vinden.
loading