13 Assassins (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rustige tijden in Japan worden verstoord door de macht van de wrede landheer Naritsugu. Omdat hij de broer van de...
13 Assassins

13 Assassins

Actie Drama
Taal: Japans Jaar: 2010 Duur: 2 u

Rustige tijden in Japan worden verstoord door de macht van de wrede landheer Naritsugu. Omdat hij de broer van de 'Shogun' (de Japanse veldheer) is, voelt hij zich verheven boven de wet. Hij verkracht en vermoordt mensen, maar houdt geen rekening met de '13 moordenaars'. Deze moordenaars, met ieder hun eigen dodelijke vaardigheid, ondernemen een zelfmoordmissie om de landheer te vermoorden. Wanneer de landheer begint aan een gevaarlijke reis, blokkeren de moordenaars zijn vluchtroute en lokken hem in de val. Het loopt uit op een bloedbad..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 13 Assassins aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Bram
Ik ben normaal gezien geen liefhebber van Japans gesproken films, maar in deze film vergeet je dat al vrij snel. Er wordt al snel duidelijk waar het verhaal over zal gaan en je wordt als het ware in de film gezogen. De zwaardgevechten zijn niet overdreven bloederig en dat is ook maar goed, gezien het aantal doden dat er valt. Het acteer werk is van een prima niveau en de special effects en omgeving ook. Deze film is echt een aanrader!! +Dit wordt de eerste film die op deze site van mij een tien krijgt!

Reviews

Anoniem
Deze film had uiteraard alleen in de Japanse taal gemaakt kunnen worden, een andere taal had afbreuk aan deze geweldige film gedaan. Hoe het vroegere feodale Japan met zijn Bushido
(de leer van de Samoerai)tot leven komt is in één woord fantastisch. Met dank aan de film "de zeven Samoerai" die ik in zwart-wit in een grijs verleden nog in de bioscoop heb gezien. Deze 13 Assassins had op mij een geweldige impact.
Nicole
Ik was eerst aan het twijfelen of ik deze film wel zou huren, omdat ik normaal gesproken niet hou van Japans gesproken films! De film was echt super goed, zit veel actie en vechtscènes in, de zwaardgevechten zijn echt prachtig in beeld gebracht en gefilmd, ik vond het verhaal ook goed en spannend, je vergeet al snel dat er alleen japans gesproken wordt omdat je helemaal in de film meegetrokken wordt, de acteurs waren super! Ik was zeker blij verrast, zou zeggen kijken maar?!
Anoniem
Inderdaad voor liefhebbers van dit genre een absolute aanrader. De film geeft duidelijk weer hoe het in die tijd er aan toe ging. Veel eer en vechten tot de dood erop volgt. Het dienen van de heer heeft voorrang op wat voor groter doel dan ook. Tijd van de Shoguns en hun familie. Het laat zien dat er in vredestijd altijd weer een dictator of een afgeleide daaarvan opstaat.
Danny
Topfilm, erg goed neergezet door de producer.
Voor mij een van de beste samurai films aller tijden!
En voor wat betreft de vechtscenes: in een woord, fantastisch!!!!
Voor de liefhebbers van dit soort films een must see!!!
Hai
Heb genoten, zou ook eens fijn zijn als de 7 samurai ook eens online kwamen te staan, ben een ware liefhebber van dit genre.
Louis
Als je een liefhebber van dergelijke films bent, dan is dit een aanrader. Eer, loyaliteit en uiteindelijk dit op het scherpst van de katana. Dit dan zonder de springkunsten van de Koreaanse / Chinese tegenhangers. Goed gefilmd met aandacht voor de details (kleding, landschap, gedrag acteurs). Verhaallijn is boeiend en voor Japans, zelfs her en der humoristisch. Beginscène met de Japanse manier voor de ultieme boodschap en fraai e uitgewerkt (vecht)scenes waar ieder op het laatst krijgt wat hij verdient.
Anoniem
Een spectaculaire illustratie over de wrede geschiedenis die de Japanse burgers hebben gekend.
Dit is een echte mannen film,met veel bloed. Een oorlogsfilm,maar dan op zijn Japans. Ik vind het een vermakelijke film, vooral het einde.
Marco
Eén van de beste Samurai films die ik ooit heb gezien. Echt super!
loading