Bed and Breakfast (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jake heeft een landhuis geërfd van de oude dame waar hij als klusjesman voor werkte. Ana heeft ook een landhuis...
Bed and Breakfast

Bed and Breakfast

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 30 min

Jake heeft een landhuis geërfd van de oude dame waar hij als klusjesman voor werkte. Ana heeft ook een landhuis geërfd, van haar overleden vader. Het enige probleem is dat het om hetzelfde landhuis gaat! Jake wil een pension beginnen en werkt dag en nacht om het voor het toeristenseizoen open te krijgen. Ana moet het verkopen omdat haar vader haar niet alleen een huis maar ook een gigantische schuld naliet. Ze gaat met haar advocaat naar Californië om het huis op te eisen. Door een groot wijnfestival in de streek zijn alle hotels volgeboekt en belanden ze in een afgelegen pension.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bed and Breakfast aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een topfilm! De romantiek was er en de hoofdrolspelers waren toppie(grappig)! Echt een aanrader voor een romantisch avondje.

Reviews

Anoniem
Een redelijk goede en mooie film met tijden wat flauw maar in geheel goed.
anoniem
Anoniem
Erg langdradige film, als de film eindelijk leuk wordt...is de film afgelopen.
Anoniem
Erg langdradige film, als de film eindelijk leuk wordt...is de film afgelopen.
Shirley
Bed and Breakfast gaat over een motel, waarvan twee mensen denken dat ze er eigenaar van zijn. Uiteindelijk beslist de rechter van wie het is. Maar voor het allemaal zover komt, gebeurt er heel veel. De twee hoofdpersonen groeien naar elkaar toe en de rest vertelt zichzelf. Leuke romantische film, ontspannend om er naar te kijken. Goed geacteerd.
jessica
Leuke film! Af en toe misschien wat overdreven geacteerd, maar dat zijn maar kleine momenten. Het verhaal gaat over Ana en Jake die hetzelfde landhuis hebben geërfd. Ze kennen elkaar niet en hebben er beide andere plannen mee. Dit brengt leuke momenten. Het is een beetje een meidenfilm, goed voor een zondagmiddag. De hoofdrolspeler Jake is een erg leuke man en is erg geschikt voor deze rol. Ik geef deze film een 7.
Anoniem
Jake heeft een landhuis geërfd van zijn vrouwelijke werkgeefster. waar hij als klusjesman voor werkte. Ana heeft hetzelfde landhuis geërfd, maar dan van haar overleden vader. Het probleem is dat het om hetzelfde landhuis gaat! Jake wil een bed & breakfast beginnen en werkt dag en nacht om het voor het toeristenseizoen open te krijgen. Ana moet het huis verkopen omdat haar vader haar een gigantische schuld naliet. Ze gaat met haar advocaat naar Californië om het huis op te eisen. Door een groot wijnfestival zijn alle hotels volgeboekt. Hierdoor zijn ze genoodzaakt om in het bewuste huis te logeren. Het einde ga ik je niet vertellen. Maar wat een heerlijke feel good movie.
Anoniem
Een hele leuke en prima feel good film!! Ik vond hem met tijden hilarisch en was ook geboeid! Ik raad deze allen aan, zeker als het regent en je met je familie een leuke en mooie film wil kijken! Ik was met name erg onder de indruk van de cast en het verhaal dat in mijn ogen alle kanten opging en uiteindelijk dus wel en lijn vertoonde!
Wouterina
Dit is een prima zondagmiddag, lekker lui op de bank, vrouwenfilm. Het verhaal is best leuk maar ze hebben het voor mijn gevoel niet heel goed neergezet. Soms een beetje rommelig waardoor de humor er niet goed uit kwam. De karakters zijn leuk maar ook niet allemaal even sterk neergezet. Al met al een ok film.
Gaby
Het was een leuke en grappige film.
Elke
Geweldige film. Een zeer goede feel good film, ik zou hem zo terug willen kijken. Mooie landschappen, zalig gewoon. Een echte aanrader.
van
Superleuke film, soms wat onduidelijk maar toch heel leuk!
Ruben
Wij snappen de slechte commentaren ook niet zo. Bed and Breakfast is een leuke feel good movie met grappige personages. Een prima film voor een ontspannen avond op de bank. Het verhaal is goed te volgen, niet heel ingewikkeld, maar het past prima bij een romantische komedie. Gewoon kijken dus!
Anoniem
Ik snap het negatieve commentaar op deze film niet zo. Vind het gewoon een gezellige lekkere feel-good movie. Niks mis met een happy-end toch? Speelt zich af in een mooie omgeving. Romantisch. Lekker luchtig en niet te zwaar allemaal. Geen familiefilm, want hij is niet geschikt voor kleine kinderen. Annemarie
Mieke
Saaie film, geen verhaallijn, slap eind goed al goed plot.
Saskia
Best wel slechte film. Houterig, saai en zo voorspelbaar.
loading