Under Suspicion (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In zijn villa op Porto Rico bereidt de vooraanstaande advocaat Henry Hearst een speech voor, als de telefoon gaat....
Under Suspicion

Under Suspicion

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 46 min

In zijn villa op Porto Rico bereidt de vooraanstaande advocaat Henry Hearst een speech voor, als de telefoon gaat. Of hij nog eventjes langs het politiebureau wil komen. Hoofdinspecteur Victor Benezet zit namelijk nog met een paar onduidelijkheden in zijn maag wat betreft Hearsts verklaring omtrent het geschonden lijkje van een tienermeisje, dat hij die ochtend heeft ontdekt. De paar vraagjes slaan om in een kruisverhoor, en al snel is duidelijk dat Hearst zelf verdachte nummer 1 is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Under Suspicion aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
joan
Mooi staaltje acteerwerk van Gene Hackman en Morgan Freeman. Er zijn 2 lijken gevonden en Henry (Gene Hackman) wordt verdacht. Ik vind het knap om toch een boeiend verhaal te vertellen terwijl 90% zich afspeelt op het politiebureau. De schakelingen naar de crime scene's waarin Morgan ook zit is goed gevonden. Het eind van de film gaat snel en is niet helder.. Het laat je over aan je fantasie.. Ik geef een 7,0 omdat het toch een goeie en boeiende film is.

Reviews

gerline
Een matige film. Alles speelt zich af op de zelfde locatie, namelijk het politiebureau. Af en toe word je meegenomen naar de plek van de moord en dat verandert steeds in setting. Het scheelt dat het een mooie vrouw is die er in meespeelt! Het einde van de film vind ik onduidelijk. Ik geef daarom deze film een 5.
loading