Flamenco, Flamenco (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een must-see voor elke dansliefhebber, maar ook voor iedereen die houdt van muziek, film en natuurlijk Spanje! ...
Flamenco, Flamenco

Flamenco, Flamenco

Documentaire Muziek
Taal: Spaans Jaar: 2010 Duur: 1 u 36 min

Een must-see voor elke dansliefhebber, maar ook voor iedereen die houdt van muziek, film en natuurlijk Spanje! Flamenco, Flamenco is een spetterend eerbetoon aan de schoonheid en diversiteit van de Spaanse nationale dans: de flamenco! Geschiedenis, muziek, zang en dans komen moeiteloos samen. Decor is het oude treinstation Plaza de Armas in Sevilla, gevuld met levensgrote schilderijen van verleidelijke vrouwen door bekende kunstenaars als Klimt en Picasso. Hier passeren zon 300 artiesten de revue, van gevestigde performers tot jong talent. Sara Baras, José Miguel Carmona, Israel Galván, Carlos García, Miguel Poveda, José Mercé en vele anderen dansen de sterren van de hemel.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Flamenco, Flamenco aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading