Tomorrow, When the War Began (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Acht studenten reizen voor enkele dagen naar een afgelegen gebied en gaan kamperen midden in de...
Tomorrow, When the War Began

Tomorrow, When the War Began

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 40 min

Acht studenten reizen voor enkele dagen naar een afgelegen gebied en gaan kamperen midden in de Australische natuur en beleven wat wilde feestjes ter plekke. Als tijdens een nacht gevechtsvliegtuigen agressief en laag over hen heen vliegen, beseffen ze nog niet dat hun leven voor altijd is veranderd. Als ze terugkeren en merken dat hun huizen verlaten zijn, dringt het tot ze door dat er zonder enig signaal vooraf een oorlog is uitgebroken. De paniek slaat bij hen toe. Ze zijn volledig op zichzelf aangewezen en moeten vechten om te overleven. Ze stellen zichzelf de vraag: moeten we ons verschuilen en op de bevrijding door het leger wachten, of onze eigen familie en geliefden redden en de vijandelijke invasie trotseren? Wat zou jij doen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tomorrow, When the War Began aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Uitstekende film.

Reviews

Bram
Een vermakelijke film. Niet altijd geloofwaardig, maar het verhaal is zeker zeer actueel gezien de lichte dreiging van China richting de Noordkust van Australië. De acteurs zijn van een ok niveau, maar het verhaal heeft wel een open einde. Ik kijk wel reikhalzend uit naar deel 2. Al met al een leuke film om de avond mee te vullen.
Anoniem
Een moderne, jong-adult vefilmd kinderboek. Voor volwassenen lijkt het onrealistisch, omdat de kinderen in korte tijd veranderen in volwassen personen, die moeilijke beslissingen moeten nemen. Toch blijf je benieuwd hoe het met ze afloopt. Sommige acteurs zijn veelbelovend voor de toekomst. Mooie natuurbeelden.
Marcel
Wij vonden het een onwijs goede film.
Hij begint heel ontspannen en grappig.
Het acteer werk is goed en het is heel geloofwaardig gefilmd.
Hoe de vrienden veranderen van gewone tieners naar soldaten is goed in beeld gebracht.
Het einde geeft alleen het gevoel dat er nog een deel aan gaat komen en dat vind ik altijd jammer aan een film.
Maar verder hebben we ons prima vermaakt met deze film.
Anoniem
omg wat een verspilling van tijd. Slap verhaal, totaal onrealistisch. Eindexamen film.
Sarah
Goede film. Hopelijk is deel 2 er snel!
fried
Leuke onderhoudende film, genoot van de verschillende karakters en wacht nieuwsgierig op het vervolg.
Louis
Kritieken op internet waren wat gemixed, maar gezien het soort film toch maar gaan kijken. Het deed mij denken aan Wolverines van jaren terug. Allereerst mooie natuur en zeker het 2de deel wordt het wat leuker. 1 van de karakters is wat vergezocht, c.q. wat over de top heen gespeeld. De anderen spelen het best aardig. Maar toch, verhaallijn had sterker gekund en ook het wat verder uitdiepen van de karakters. Actie had ook meer gekund, maar goed, al met al aardige wegkijker.
PATRICK
Mooi, knap, spannend.
jp
Het verhaal is leuk verzonnen, maar niet echt realistisch vormgegeven.
loading