Nömadak TX (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Prachtige beelden, fraaie muziek en mooie ervaringen op boeiende plaatsen over de hele wereld dragen bij aan deze...
Nömadak TX

Nömadak TX

Documentaire
Taal: Spaans Jaar: 2006 Duur: 1 u 26 min

Prachtige beelden, fraaie muziek en mooie ervaringen op boeiende plaatsen over de hele wereld dragen bij aan deze spannende reis. Die begint als Igor Otzoa en Harkaitz Martínez een Txalaparta uit hout snijden. Dit traditionele Baskische instrument wordt door twee mensen tegelijk bespeeld, waarbij de muziek voortkomt uit hun samenspel. Op zoek naar nieuwe authentieke geluiden reizen de muzikanten naar verschillende delen van de wereld: ze gaan naar India om Mumbai te bezoeken met zijn hartstochtelijke musici, ze brengen tijd door in het eeuwenoude dorp Adivasi, ze gaan naar de Sami-gemeenschap en treden in Afrika op met enkele beroemde zangers.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nömadak TX aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading