Rihanna: Good Girl Bad Girl! (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The documentary Good Girl Bad Girl vertelt het verhaal van Superster Rihanna, die opgroeide in de...
Rihanna: Good Girl Bad Girl!

Rihanna: Good Girl Bad Girl!

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 52 min

The documentary Good Girl Bad Girl vertelt het verhaal van Superster Rihanna, die opgroeide in de armoede van Barbados en van daaruit een van de meest succesvolle muziek-artieste van de wereld wordt. Van onschuldig meisje tot super sexy diva! Beaty queen Rihanna vertelt over haar "likes and dislikes", haar favoriete entertainers en het succes van haar wereldwijde hits, zoals "Umbrella", "Love the Way You Lie", and many more. We zien ook intervieuws van bekende insiders, zoals Jay Z, Ciara, Faith Evans, die praten over Rihanna's briljante carriére en haar invloed op de muziek scene.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rihanna: Good Girl Bad Girl! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Adrie
Slechte documentaire, gaat over leven van Rihanna wat anderen daar van vinden. Komt zelf bijna niet in beeld en ook geen muziek.
loading