Gooische Vrouwen (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryls man, Martin, wordt weer...
Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen

Komedie Nederlandstalig Romantiek
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 44 min

In Het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryls man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter heeft een plan, waarop Claire in paniek raakt. Roelien is van slag omdat niemand haar lijkt te waarderen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, nadat ze Anouk betrapt heeft. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gooische Vrouwen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Nathalie
Na alle goede reviews die ik gelezen had over deze film MOEST ik hem wel zien!
Na hem gehuurd te hebben ben ik heerlijk op de bank geploft en gekeken.
GEWELDIG!! Alles zit er in: Humor, liefde, romantiek .... wat een super film! Ik ga hem zeker nog een keer huren!!

Reviews

Maarten
De gebruikelijke banaliteit die Nederlandse films zo kenmerkt met veel geschreeuw, onzekere personages, ordi voert de boventoon en iedereen is eigenlijk diep, diep, diep ongelukkig maar ze geven het leven een 10.
Anita
Dit is echte een hele leuke film. Ik heb alle series gekeken en de film is zeker een aanvulling op de serie, zeker een aanrader. Beetje Sex and the City idee.
Ivonne
Erg leuke Nederlandse film, goede acteurs en actrices. Leuke humor en vaak over de top maar dat mag bij deze film. Ik vind Linda de Mol erg goed in haar rol. Ik heb zelf de serie nooit gezien maar als die ongeveer hetzelfde is dan ga ik hem ook nog wel kijken. Een aanrader.
Maarten
Leuke film! Grappige uitgewerkte karakters. Duurt een beetje lang voor de film echt op gang komt en je in het verhaal wordt meegenomen. Een film waar je niet bij na hoeft te denken maar gewoon lekker ontspannen kan kijken.
Lilian
Leuke Nederlandse film.
Wel hetzelfde als de serie,maar dat iets langer.
Geweldig de rol van Martin Morero, blijft altijd leuk. Als hij er niet in zat, was het allemaal minder. Zelfs mijn man vond de film leuk.
Wel vermakelijk om naar te kijken.
Willem
Erg vermakelijke film over de bekende gezinnen uit de gelijknamige tv-serie. De personages zijn uiteraard weer erg typisch en superleuk neergezet. Doordat de zaken veelal overdreven worden, komt de humor nog beter tot zijn recht. Zeker een aanrader!
Alex
Wat een geweldige Nederlandse film... Hele goede humor... Goed acteerwerk en wat zetten de dames geweldige personages weer..[en mannen natuurlijk ook].. De film had voor mij nog wel 2 uur langer mogen duren, hij verveelde geen moment, zelfs mijn man vond 'm goed...
Adrie
Lekker onderuit op de bank.
Feel good movie.
Precies wat je er van verwacht.
Valery
Film gezien. Geweldig, vind de serie leuker alle dvd-tjes maar zeker aanrader Martin, Cherryl, Claire, Anouk en Roelien, miss Tippie Wan en Willemijn, hahaha
Ton
Lekkere film voor een mistige zondagmiddag op de bank. Soms over de top en dat maakt hem leuk. Goed gespeeld. Prima ontspanning.
Manuel
Een heerlijke zondagavond film om, liggend vanaf de bank met een fles wijn binnen handbereik, te bekijken. Nooit de serie gezien maar toch maar eens de film geprobeerd en ik moet zeggen: "Heb vanaf het begin tot en met het eind gelachen"
Adrianus
Aardige film, maar had er meer van verwacht. Zit niet de spanning en de humor in van de serie op tv. Af en toe een beetje flauw maar de typetjes zijn wel herkenbaar en leuk.
Anoniem
Een echte Hollandse film, niet super goed, maar heerlijk voor een avondje ontspannen voor de buis.
Anoniem
Leuke en sprankelende film over de Gooische vrouwen, die er nodig eens een weekendje uit moeten om bij te tanken van alle stress van hun luie leventje. Goed geacteerd door alle vrouwen; de film heeft een origineel einde. Echt heerlijk voor een ontspannen avond filmpje kijken.
Anoniem
Een aardige film met de bekende personen uit de tv serie. Toch vond ik hem wat tegenvallen, de formule uit de serie lijkt in een langere film wat minder goed te werken. Na een uur had ik het wel een beetje gezien. Ook lijken de karakters wat minder uitgediept te worden, het blijft bij de al bekende rollen, er is weinig verrassing.
Jeroen
Een leuke en humoristische film over de 4 dames uit het Gooi. Lekkere droge humor en blijft boeien. Een leuke familiefilm met een goed wijntje erbij en wat andere versnaperingen. Diepgang moet je niet verwachten alhoewel het wel leuk is dat alle dames meer van zichzelf laten zien. Een goede feel good movie met leuk acteerwerk.
Kees
Fantastische film die je echt gezien moet hebben. Het komische gehalte is hele droge humor. Echt een familiefilm.
Rachel
Ik vond het een erg leuke film, leuk dat ze iemand als Rene Froger erbij betrokken hebben, en leuk dat dat bij de Toppers ook echt was. Ik heb enorm gelachen en het is een heerlijke bankhang film.
Jeroen
Het komt misschien omdat wij geen kijkers van de serie zijn maar we vonden het een matige film. Het verhaal is erg voorspelbaar, net zoals de meeste "grappen". Het is geen slechte film maar we zouden hem niet meteen aanraden aan mensen die de serie niet kennen (gezien de eerdere reviews vinden die mensen de film aanzienlijk beter). Kortom, een aardige film, niet meer dan dat.
de
Na de serie is ook dit weer een geweldige film. Veel leuke en grappige scenes. In sommige gevallen wel weer voorspelbaar. Maar goed. Zeker een aanrader!
Jacob
Ik had veel gehoord over deze film en dacht ik ga er een avondje voor zitten. Maar tot mijn grote spijt moet ik zeggen dat hij net als alle andere Nederlandse films zwaar tegenvalt. Ik was niet de enige die er zo over dacht want mijn vrouw vond dat hetzelfde. Het is jammer, op zich wel goede spelers maar Nederlandse films trekken met niet. Nou moet ik wel zeggen dat dit wel een van de betere Nederlandse films is.
Anoniem
Top! leuke film voor Nederlandse begrippen.
Kees
Met de hele familie gekeken en we vonden hem allemaal erg leuk. Terwijl ik toch meer dacht, dat het een meidenfilm was. Maar dat viel reuze mee. Een aanrader.
Bram
Erg Leuke Film.
Leuke Humor XD.
Vooral Jeroen Van Koningsbrugge als pater. Dikke 10 waard
Karin
Een erg leuke film! Als je de serie heb gevolgd, zul je de film ook leuk vinden. Het is net een lange aflevering van de serie. Heerlijke humor ook. Een film waar je lekker naar kan kijken, zonder je in te spannen, maar lekker ontspannen! Verwacht inderdaad geen diepgang, gewoon erg leuk.
da
Goede, leuke film, heb me goed vermaakt.
Anoniem
Wie de serie heeft gevolgd, moet zeker deze film kijken. Je wilt toch weten hoe het met de dames verder gaat. Verwacht geen diepgang of ontwikkeling van de personages, maar gewoon een leuk momentje niet nadenken met je vriendinnen.
Henk
Hele leuke film met humor en muziek, we hebben er van genoten!!! Zalig ontspannen kijkgenot.
Anoniem
Heerlijke, geweldige film die zeker niet alleen voor vrouwen geschikt is, terwijl je dit in de basis wel zou denken. Ik heb hem samen met mijn vriend gekeken en eigenlijk allebei even hard gelachen. Een aanrader voor degenen die dol zijn op de vier bekende typetjes en die zin hebben in een avondje lachen!
Wilbert
Prima Nederlandstalige productie. Voldoende humor. Verhaal mag af en toe wel wat sneller. Casting is goed. Fotografie en muziek zijn ook prima.
Willem
Leuke (wegkijk) film voor op de zondagavond met de vrouw of vriendin. Niet een filmtechnisch hoogstandje, maar dat was ook niet de verwachting...
Anoniem
Ondanks de plannen om de film in de bioscoop te gaan bekijken had ik hem nog steeds niet gezien. Wel was ik een trouwe kijker van de serie op televisie, dus was wel erg nieuwsgierig. Uiteindelijk kan ik hem iedereen aanraden! Erg leuk om te kijken. Wederom veel plezier aan beleefd!
Petra
Erg leuke film, 2x gezien en ook de 2e keer veel gelachen. Vanaf het begin tot einde blijft het leuk. Goed gespeeld ook. Wat ons betreft mag er een vervolg komen. P. van Duijn
Patrick
Wat een geweldige film. Sex and the City is leuk, deze doet er niet voor onder. Leuk verhaal. Lekker ontspannen met een wijntje op de bank. Super.
adri
Topper!!! Wat een enige film. We hadden er een hoop over gehoord en gelezen. Alleen nooit de moeite genomen om naar de bios te gaan. Totdat we hier terecht kwamen, op deze site.
Het is een echte aanrader, zelfs mijn man heeft letterlijk dubbel gelegen van het lachen.
Paul
Wat een fantastische film! Zelfs mannen lachen zich rot om deze film. Het linkt aan de serie, maar ook zonder de serie gevolgd te hebben, kun je de film makkelijk volgen. Het is plat, hilarisch en gewoon erg grappig. Linda en de dames vertolken het goed! Inmiddels 3 keer gezien en het blijft lachen.
Helma
Gooische Vrouwen is een heerlijke komedie.
Ook een film om je hoofd lekker leeg te maken;
Lachen is gezond en daar werken de Gooische Vrouwen
en hun mannen zeker aan mee!!! Een aanrader dus.
Carolie
soms) heel herkenbaar voor alle vrouwen boven de 40. Erg gelachen.
Anoniem
Jammer dat de serie is afgelopen en deze film is uiteraard een waardig einde aan de serie.... Maar wat had ik nog graag meer afleveringen gezien. Werkelijk droge humor, heerlijk onderuit zitten zonder na te denken.....
annika
Leuke ontspannende film. Goed gelachen met sommige stukjes. Een aanrader voor fans van de serie. Van mij mocht hij wel nog langer duren. Ik hoop dat er nog een vervolg op komt.
Geniet ervan!
Carla
Ontzettend leuke film. Ik heb in jaren niet zo gelachen. Hier mogen ze er veel meer van maken.
Willem
Erg leuke film, beetje de Nederlandse Sex and the City. Erg gelachen om sommige stukken. Ik had de film al eens in de bioscoop gezien, maar we hadden de film gehuurd omdat mijn man hem ook nog wilde zien. Hij vond de film echter wat tegenvallen en vond het een echte 'vrouwenfilm'. De film is wel echt een vervolg op de serie, het is aan te raden deze film te kijken nadat je de serie hebt gezien. Behoorlijk voorspelbaar verhaal, maar ach het is desondanks een leuke film om even gedachteloos naar te kijken.
Ron
Goed gevonden van Linda om deze film op poten te zetten. Volgt goed op de series en is toch anders. Haar kwaliteiten laten zich zien. Gezellige film met goed camerawerk.
Anoniem
Een heerlijke film met een lach en een traan, een super vervolg op de serie en beter dan de Sex and the City film(s). Ongekend goed voor een Nederlandse film, geen wonder dat deze film platina is geworden! Ik hoop dat ze snel nog een film maken van deze Gooische Vrouwen, deze film moet je gezien hebben en daarom een 10.
Gert
Leuke gezellige film voor de familie
Esther
Ik had deze film al een keertje gezien in de bioscoop.
Maar mijn man wilde hem ook graag een keertje zien en vond de film top!
We hebben de film de dag erop nog een keertje aangezet zodat mijn ouders mee konden genieten van deze film.
Goede film en niet helemaal op zijn Nederlands met veel...!
Petra
Ik vond het een humoristische film. Had dat eigenlijk niet verwacht.
Op aanraden van vriendin toch maar gekeken en daarvan geen spijt maar erg gelachen.
Anoniem
Ik vond de film leuk om te kijken maar ik had er meer van verwacht. Toch jammer dat de serie is afgelopen!
Mariska
Ik had de film gemist in de bioscoop. Van de serie heb ik onwijs genoten. De film vond ik toch een slap aftreksel van de serie. Waarschijnlijk ook omdat je de karakters al zo goed kent. Ondanks dat toch een avondje vertier. Vooral de rol van Jari was weer top.
Robert
Gewoon een lekkere film om zelfs samen met je man naar te kijken als er echt niks anders op TV is.
Ik had de film hoger ingeschat maar was toch wel hilarisch, je moet 'm gewoon gezien hebben!
Anoniem
Wat een leuke vrouwenfilm. We hadden de film nog niet in de bios gezien. Deze film is voor iedereen goed te volgen. Daarnaast sluit de film goed aan op de serie. We kijken uit naar een vervolg. Marjolein
Anoniem
Een lekkere met chocola op de bank film, vol humor. Ik heb er van genoten. Het is een leuk vervolg op de serie.
De acteurs doen het erg goed. Het verhaal is grappig opgezet. De vrouwen komen samen tot een punt waarop ze aan zichzelf gaan denken. Met de start in de cursus bij Loes Luca, prachtig mens.
Parijs vluchtig in beeld.
Gewoon lekker kijken.
Carmen
Echt een vrouwenfilm, op de bank kleedje om je heen, warme choco erbij en genieten maar! Hilarische, romantische en verdrietige scènes wisselen elkaar goed af.
jennifer
De film was in maart al uit en heb hem nu pas gezien! Ik ben een groot fan van de serie dus had vrij hoge verwachtingen van de film. Toch ben ik blij dat ik de DVD niet meteen gekocht heb want ik zal hem geen tweede keer opzetten... Vond de film best tegen vallen en het deed me op sommige momenten aan Sex and the City denken als ik terug denk aan hun films. Jammer!
jessica
Super leuke film! Wel moet je de serie gevolgd hebben om er helemaal in te zitten. Ik hou normaal niet van Nederlandse films, maar deze film is erg leuk en sluit goed aan op de serie. De acteurs zijn ook erg leuk en doen het weer top. Een 8
loading