K3: Alice in Wonderland (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop...
K3: Alice in Wonderland

K3: Alice in Wonderland

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 42 min

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest vreemde figuren tegen zoals een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een zelfs een wit pratend konijn! K3 belandt in een groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit dit wonderlijke doolhof?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om K3: Alice in Wonderland aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Seppe
Deze film (musical) is toppie. Ik heb deze op DVD.
Deze DVD kon je in Plopsaland de panne al kopen in juni en als je het ergens anders wilde kopen was het in september. Wat zeer grappig is, is dat hun kleedjes licht geven en het liedje van de gekke tweeling is zeer grappig. Het eerste liedje vond ik grappig toen Karen zei Anderhalf uur, Puur avontuur, En echt niet duur, En naast de frituur, Als we nu eens samen naar de film gaan... Of op ons hoofd staan. Ik raad het iedereen aan.

Reviews

Gilles
Een echt prachtig decor.. ;D!!
Jitske
Mijn kinderen hebben genoten van de film! Alle liedjes werden meegezongen (de cd hadden we al in huis). En meegedanst en alles. Zat veel humor in! Leuk om met de kinderen samen te kijken!
loading