Carlitos Droomt van Voetbal (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij daar niet veel aan,...
Carlitos Droomt van Voetbal

Carlitos Droomt van Voetbal

Kids Nederlandstalig Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 39 min

De twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij daar niet veel aan, want hij woont in het weeshuis en de directeur heeft een hekel aan sporten. School is veel belangrijker! Maar als Carlitos ontdekt dat er selecties worden gehouden voor het Junior Europees Voetbalteam wil hij daar graag aan mee doen. Hij weet tijdens een schoolreis te ontsnappen en doet mee. Maar als hij wordt uitgekozen, beginnen de problemen pas echt: hoe kan hij steeds ontsnappen uit het weeshuis en ook zijn schoolwerk goed blijven doen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Carlitos Droomt van Voetbal aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
filip
een heel leuke film die toont waar veel kinderen van dromen maar die niet zoveel geluk hebben als in de film
het toont wel dat veel te bereiken is als men er zich 100 procent voor inzet,iets wat in deze film zeker benadrukt is zelfs afkomst of achtergrond spelen hierin geen rol,jammer genoeg is dat in het echt niet altijd zo,weet hoe dat gaat door mijn ervaring als jeugdspeler bij een voetbalploeg
maar ondanks alles was het een leuke film waar de kids zeker nog naar zullen kijken

Reviews

Anoniem
Ik vond deze film echt heel leuk want ik hou van voetbal en de droom van Carlitos is ook heel mooi. Hij gaat er echt voor en ik kon echt niet geloven dat Carlitos echt in dat mooie stadion zat te voetballen en ik vond het heel cool dat die coach later Carlitos's zijn vader wordt want hij geeft echt om hem.
Wendy
Leuke film met happy end, daar hou ik van. De jongen zijn droom word werkelijk. Ik raad de film aan om te naar te kijken, echt een film voor het hele gezin. Ik geef deze familiefilm een 9. Kijken en genieten zou ik zeggen :)
Jos
Het is een hele mooie familiefilm met een goed verhaal.
In het begin dacht ik: 'dit gaat hem niet worden', maar als je blijft kijken dan word je er steeds meer door geraakt en met zo'n mooi eind is het ook nog ontroerend. Het is echt een aanrader om met de hele familie naar te kijken ook al hou je misschien niet van voetbal.
Anoniem
Wij vonden dit een superleuke film en een beetje zielige film. Onze papa en mama hebben ook mee gekeken.
loading