Tinke het Wolvenmeisje (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal over Tinke speelt zich af in 1850. Als de jonge herder Larus in het bos Tinke vindt, is ze...
Tinke het Wolvenmeisje

Tinke het Wolvenmeisje

Drama Familie Speelfilm
Taal: Deens Jaar: 2002 Duur: 1 u 29 min

Het verhaal over Tinke speelt zich af in 1850. Als de jonge herder Larus in het bos Tinke vindt, is ze vervuild en bang voor mensen. Hij geeft haar brood en melk en langzaam wint hij haar vertrouwen. De boer en boerin waar Larus voor werkt, neman haar in huis. Zij hebben ook een gehandicapte zoon, Hartad, die in de schuur woont. Tinke is de enige die niet bang voor hem is en met hem kan communiceren. Omdat de vader en moeder van Tinke dood zijn, vraagt iedereen zich af waar ze vandaan komt. Ze heeft nog een ketting van haar moeder en herinnert zich haar naam, Martha. Hoe langer Tinke weer onder de mensen is, hoe meer ze zich gaat herinneren o.a. dat haar vader Torkil heette en erg rijk was.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tinke het Wolvenmeisje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marco
De film geeft niet wat er wordt voorgespiegelt, verhaal is erg voorspelbaar, wij konden de film niet waarderen.
loading