American Summer (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voordat Alex aan zijn studie gaat beginnen, gaat hij in de zomervakantie nog een keer de bloemetjes buiten zetten...
American Summer

American Summer

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 25 min

Voordat Alex aan zijn studie gaat beginnen, gaat hij in de zomervakantie nog een keer de bloemetjes buiten zetten met zijn neef Roger, die in Los Angeles woont. Roger blijkt echter niet de succesvolle zakenman die hij beweerde te zijn, maar een schoonmaker van zwembaden. Wanneer een van zijn cliënten op vakantie gaat, besluiten Alex en Roger hun zomer door te brengen in diens luxueuze villa. Samen met Laura, een escort-meisje, veranderen ze het huis in een luxe bordeel! De zaken gaan goed, maar al gauw trekt hun bordeel de verkeerde klanten aan. En als dan ook nog eens Alex' ouders op bezoek komen, loopt de zaak volledig uit de hand!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om American Summer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zoals de titel het al wel een beetje verraadt, is American Summer een typisch Amerikaanse film! Erg vermakelijk om eens lekker een avondje te bank hangen. Hier en daar zijn er wat lachwekkende momenten maar die zijn er niet veel. Toch kijkt de film wel lekker weg. Leuke film als je eens een avond niet wil nadenken. Je kunt ook gerust even een pauze nemen zonder de film ook te pauzeren. Desalniettemin is het een leuke film voor een simpele doordeweekse avond.
loading