No Reservations (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wil je een perfect klaargemaakte malse kwartel in truffelsaus? Die kan Kate (Catherine Zeta-Jones), een workaholic...
No Reservations

No Reservations

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 40 min

Wil je een perfect klaargemaakte malse kwartel in truffelsaus? Die kan Kate (Catherine Zeta-Jones), een workaholic van een chef-kok, wel voor je bereiden. Maar vraag haar niet wat ze aanmoet met de vrijgevochten, operaminnende souschef (Aaron Eckhart) die in haar dure restaurant in Manhattan komt werken. Of wat ze moet doen met haar ouderloze nichtje (Abigail Breslin), die bij haar komt wonen en meer van vissticks dan van foie gras houdt. 'Was er maar een kookboek voor het leven, met recepten zodat je precies wist wat je moest doen,' verzucht Kate tegen haar therapeut (Bob Balaban). Liefde voor het leven (en voor lekker eten!) geeft jeu aan dit sympathieke en grappige verhaal over een vrouw die ontdekt dat de wereld groter is dan haar keuken. Kom binnen. Er staat iets nieuws en anders op het vuur bij Kate.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om No Reservations aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sabine
GEWELDIG! Superleuke Hollywood versie van Bella Martha. Bella Martha is natuurlijk de enige echte en geeft een iets andere sfeer. Soberder, serieuzer, puurder. No reservations maakt het allemaal wat 'leuker', in Bella Martha is het wat zwaarder. Maar wel goed gedaan zeg hier. Mooi opgepimpt, Catherina Zeta Jones geknipt voor deze rol en erg prettig om naar te kijken en de tiramisu scene is om je vingers bij af te likken. Een heerlijke film voor romantische avondjes.

Reviews

Sylvie
Battle of the sexes... daarover gaat deze film. Wie is de beste chefkok en hoe ver ga je daarvoor. Catherine Zeta Jones is perfect gecast als extreme perfectioniste en Aaron Eckhart als passionele gevoelsmens. Kunnen 2 tegengestelden elkaar aantrekken? Jazeker, en het leuke is dat je dat als kijker echt niet meer verwacht en op het laatste het toch nog bingo is. De smakelijke gerechten die je de revue ziet passeren zijn een extra troef!
Anoniem
Nice romantic blabla. Een truffel hier, een carpaccio daar en twee mensen die hun leven zo raar onmogelijk maken dat ze weer bij elkaar komen: Alle ingredienten voor een romantische komedie bij elkaar. Peper en zout naar smaak toevoegen.
da
Haal vooral wat lekkers in huis. De film heeft heerlijke fragmenten waar je bij weg kunt kwijnen.
Anoniem
Erg aardige film voor een heerlijke ontspan-avond. Uitstekend geacteerd en prettig om naar de acteurs te kijken. Eet smakelijk!
Mila
Standaard verhaal maar door geweldige acteer prestaties een eigen tintje. Film is leuk, grappig en onroerend. Een aanrader voor een gezellige vrijdag avond.
Carien
Leuke ontspannende film. Beetje voor de hand liggend verhaal, maar een heerlijke feel good movie. Kate leert het leven meer ontspannend en met meer plezier te leven, ipv alles zo serieus te nemen. Een kind en een lossere levenslustige collega helpen haar op weg.
Anjesse
Hele leuke film! Echt een aanrader.
loading