Pound of Flesh (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Noah Melville, een populaire collegeprofessor verschaft studiebeurzen aan prachtige studentes middels een...
Pound of Flesh

Pound of Flesh

Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 37 min

Noah Melville, een populaire collegeprofessor verschaft studiebeurzen aan prachtige studentes middels een escortservice. Onder de tevreden klanten zitten onder andere de voorzitter van de onderwijsbond, het hoofd van de politie en zelfs de burgemeester van hun idyllische studentenstad. Wanneer het lichaam van een jonge vrouw gevonden wordt bij de campus, volgt er een onderzoek door de nieuwe rechercheur Patrick Kelly en het spoor leidt naar de professor. Eenmaal ontmaskerd moet Noah zijn toegewijde vrouw en jonge dochter verlaten en vluchten voor de wet. Kelly heeft zo zijn eigen redenen om het recht in eigen handen te nemen en Noah voor het gerecht te slepen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pound of Flesh aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jurriën
Typisch geval van een goed verhaal in combinatie met zeer matige acteerprestaties. Camerawerk, geluid en dialogen zijn zeer op zijn plek bij deze B-film.
loading