Patser (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Patser volgt vier hangjongeren op 't Kiel in Antwerpen die er van dromen om te leven als echte patsers: snel rijk...
Patser

Patser

Actie Misdaad
Taal: Nederlands Jaar: 2018 Duur: 2 u

Patser volgt vier hangjongeren op 't Kiel in Antwerpen die er van dromen om te leven als echte patsers: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip. Ze spiegelen zich aan de Kingpin van de Amsterdamse cocaïnehandel en stoppen hun neus in high-profile drugszaken. Maar het wordt plots wel erg heet onder hun voeten als ze voelen dat de Colombiaanse drugsmaffia hen op de hielen zit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Patser aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Davina
goede film!

Reviews

Harri
Goede film
Ari
Het is een leuke film
Connor
hele goede film! ik ben trots om te zeggen dat mijn landgenoten zo een geweldige film hebben gemaakt. Ook zo enorm veel spanning in niet normaal 9.5/10
Louis
Moet zeggen, een goed in elkaar gezette film en verhaal lijn. Ben gelijk weer op de hoogte van enig straattaal. Acteurs ken ik niet, maar komen goed over met het invullen van hun rol. Vind de brug naar de 7 hoofdzonden goed gevonden.
loading