Marcello Marcello (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op het schilderachtige eilandje Amatrello, gelegen in de golf van Napels, bestaat een nogal vreemde, eeuwenoude...
Marcello Marcello

Marcello Marcello

Komedie Arthouse
Taal: Italiaans Jaar: 2008 Duur: 1 u 33 min

Op het schilderachtige eilandje Amatrello, gelegen in de golf van Napels, bestaat een nogal vreemde, eeuwenoude traditie. Als een meisje 18 jaar wordt, barst er een strijd tussen alle jongemannen los om wie de gelukkige is die haar mee uit mag nemen. Alle aanbidders dienen een speciaal cadeau te geven. Overigens niet aan het meisje in kwestie, maar juist aan haar vader. Hij besluit uiteindelijk met wie zijn dochter voor het eerst uit zal gaan. De 18-jarige visserszoon Marcello heeft lak aan deze traditie....totdat hij tot over zijn oren verliefd wordt op Elena, de beeldschone dochter van de burgemeester van Amatrello. Elena is achttien geworden en Marcello heeft het perfecte geschenk voor haar in gedachten. Maar hij is niet de enige...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Marcello Marcello aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
John
Een heel opstel lang weet Marcello ons te boeien. Feilloos leef je me met de 18-jarige jongen die zijn droom najaagt. Heel het dorp moet hij naar zijn hand zetten om een kans te maken op wat hij het meest begeert. En of hij slaagt om zijn lot als arme visser te ontlopen zal je pas weten als je deze vermakelijk film helemaal over je heen hebt laten razen. De mooie authentieke Italiaanse sfeer krijg je er gratis bij. Een aanrader voor een avondje romantische film!

Reviews

Anoniem
Het was een romantische film met veel grappige stukken erin. Alleen de verhaallijn was af en toe moeilijk te volgen. Verder een mooie omgeving waar de film is gemaakt! Een aanrader zal ik zeggen.
Angelique
Heerlijke grappige romantische en makkelijke wegkijkfilm. Ondanks dat er veel clichés inzitten, vond ik het toch een leuke verrassende verhaallijn. Bovendien is het heerlijk om te zien hoe de typisch Italiaanse karakters worden neergezet en het idyllische van het eiland waar het verhaal zich afspeelt laat je lekker wegdromen.
Anoniem
Voor de liefde van de mooie Elena zet de jonge visserszoon Marcello een heel dorp op zijn kop. Het fictieve eilandje Amatrello voor de kust van Napels wordt gebruikt als oogstrelend decor voor deze feelgoodfilm. Het goede acteerwerk, de muziek, het camerawerk en het grappige verhaal maken deze film tot een winnaar. Als je van films houdt zoals "Il postino", dan is dit een aanrader.
Carien
Luchtige Italiaanse film. Het verhaal geeft een glimlach zoals veel Italiaanse verhalen doen, het leven met een korrel zout, inventief en grappig, mooie beelden en overdreven romantiek met humor :)
loading