Mijn Opa de Bankrover (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 13-jarige Grace wil graag alles weten over haar Surinaamse vader, maar niemand wil haar iets vertellen....
Mijn Opa de Bankrover

Mijn Opa de Bankrover

Kids Nederlandstalig Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 26 min

De 13-jarige Grace wil graag alles weten over haar Surinaamse vader, maar niemand wil haar iets vertellen. Opa Gerrit is de enige die haar kan helpen, maar zijn geheugen laat hem sinds de dood van oma in de steek. Als de familie hem in een bejaardentehuis wil stoppen, besluiten Grace en opa Gerrit om van zijn spaargeld naar Suriname te gaan. Maar dan blijkt dat de familie opa's geld heeft geblokkeerd. Daarom besluiten Grace en opa een bank te overvallen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mijn Opa de Bankrover aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Cindy
Hele leuke film met vrolijke liedjes. Mijn zoontje van 7 jaar vond m geweldig.

Reviews

Anoniem
Zeer leuke en boeiende familiefilm.
Wel belangrijk om samen te kijken omdat er toch wat grove taal en naaktscènes in voorkomen. Maarja we leven niet meer in de jaren 30.
Geeft je als ouder ook gelijk de gelegenheid om zulke onderwerpen bespreekbaar te maken.
We vonden het een leuk verhaal en ook leuk dat er scènes in Suriname zijn opgenomen aangezien we ook enige roots daar hebben liggen. Veel plezier met het kijken van deze film!
Martin
Een erg leuke film voor het hele gezin.
Marije
Een hele leuke film voor het hele gezin. De film neemt halverwege het verhaal een leuke wending. De rollen zijn goed gespeeld, vooral door de kinderen. Het slot is mooi en ontroerend.
Jozien
De kinderen vonden hem geweldig. Ik zelf als ouder vond de film voorspelbaar en minder. Maar ja, het is een kinderfilm en die vonden hem leuk.
Anoniem
Leuke familiefilm!!
Hebben er van genoten op een regenachtige zondagmiddag. Gevolg was wel dat mijn zoontje van 5 de volgende ochtend met opa naar de bank wilde....
Daniel
Hele Goede Nederlandstalige Film.
De film is me blijven boeien tot het einde.
Het verhaal vond ik ook heel goed.
En de acteurs vielen absoluut niet tegen.
Om sommige stukken kon je ook nog goed lachen.
En er zat veel spanning in.
Ik vind het echt een aanrader.
Lisette
Leuke film! De kids hebben genoten!
Seio
Hele leuke familiefilm hebben ons zeer vermaakt op de regenachtige zondagmiddag. Mijn dochter in het bijzonder vond de film zeer leuk, had hem ook al in de bioscoop gezien met vriendinnetjes op een verjaardagsfeestje. Alle kinderen vonden de film toen ook geweldig.
Anoniem
Een hele leuke film voor kinderen vanaf 8 jaar. En ook voor de ouders is het heerlijk onstpannen om samen met je kinderen een film te kijken. En gelukkig heeft de film een goed einde.
Ingrid
Hele leuke kinderfilm voor kinderen in de leeftijd van 5-9 jaar. Ze hebben zich geen moment verveeld. Er zat geen eng stukje film in waarbij de kinderen van de spanning hun gezicht wegdraaiden. En een echt stukje realiteit/familiedrama als 1 van de partners overlijdt.
Anoniem
Een grappige kinderfilm. Eigenlijk gebeurt er niet zoveel, maar mijn zoon vond hem fantastisch. Het einde is ook wel leuk omdat het ergens anders afspeelt. Een leuke kinderfilm vanaf 6/7 jaar tot ouder. Jonger is hij minder begrijpelijk denk ik.
loading