Mother and Child (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie vrouwen die elkaar niet kennen, blijken met elkaar verbonden. Elizabeth zoekt haar moeder, Karen zoekt haar...
Mother and Child

Mother and Child

Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 2 u 1 min

Drie vrouwen die elkaar niet kennen, blijken met elkaar verbonden. Elizabeth zoekt haar moeder, Karen zoekt haar dochter en Lucy zoekt een kind. De vijftigjarige Karen (Annette Bening), werd als meisje van veertien door haar moeder gedwongen afstand te doen van haar baby. Ze durfde niet tegen haar moeder in te gaan, maar is het kindje nooit vergeten. Na jarenlang moed te hebben verzameld, gaat ze op zoek naar haar dochter. Elizabeth (Naomi Watts), een onafhankelijke en carrière georiënteerde vrouw raakt zwanger van de man waarmee ze een affaire heeft. Voor het eerst in haar leven wil ze weten wie haar moeder is, de vrouw die ze zelf nooit heeft gekend. Lucy (Kerry Washington) wil koste wat het kost een kindje adopteren om zo haar huwelijk te redden, maar wordt alsnog verlaten door haar man. Een ontroerende film over het maken van keuzes, missen van kansen en grijpen van mogelijkheden maar bovenal over de band tussen moeder en kind.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mother and Child aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Verhaallijn wow, verrassend. Acteurs spelen geloofwaardig hun rol. Heerlijke en ontroerende drama. Een aanrader voor mensen die van een film houden welke in het verleden werkelijk had kunnen plaatsvinden.

Reviews

Carien
Mooie vrouwenfilm. Over de keuzes en kracht en moederrol van vrouwen.
Levensverhalen worden prachtig door elkaar heen verweven. Iedere vrouw wordt realistisch en zonder oordeel in haar rol neergezet en er wordt zeer goed geacteerd. Ik vond het een mooie film, zonder veel franje en niet over geromantiseerd. Een plezier om naar te kijken.
Anoniem
Prachtige ontroerende film!
Anoniem
Mooi drama... boeit vanaf het begin tot het eind. Prachtig gespeeld...
loading