39th Battalion (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nieuw Guinea, 1942. De Japanners naderen Port Moresby, waardoor een invasie van Australië gevaarlijk dichterbij...
39th Battalion

39th Battalion

Actie Oorlog Drama
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 32 min

Nieuw Guinea, 1942. De Japanners naderen Port Moresby, waardoor een invasie van Australië gevaarlijk dichterbij komt. Het Kokoda-pad is daarbij van cruciaal belang. Maar aangezien de meeste Australische troepen elders zijn ingezet, is het aan een bataljon vrijwilligers om het Kokoda-pad te verdedigen. Na bombardementen en aanvallen van de Japanners, raakt het uitgedunde bataljon afgesloten. Achter vijandelijke linies moeten de uitgeputte soldaten hun weg terug vinden door gevaarlijk terrein. Maar de strijd blijft hen achtervolgen 39th Battalion vertelt met veel gevoel voor detail het waargebeurde verhaal van een groep heldhaftige Australische soldaten die tot het uiterste gingen om hun land te verdedigen. Een meesterwerk over een helse strijd in de jungle.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 39th Battalion aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Realistische oorlogsfilm

Reviews

Lex
Deze film laat een deel van de tweede wereldoorlog zien waar wij in Europa weinig van horen. De opbouw van de film is goed en er zit genoeg actie in, terwijl hij ook een goed verhaal heeft. Zeker een aanrader voor mensen die van oorlogsfilms houden en een keer iets anders willen dan de gewone 2de wereldoorlog film over Duitsland.
Anoniem
Ik had het kunnen weten, een Australische film... Leuk land hoor, maar films maken kunnen ze niet. Deze is ook slecht. Zonde van het geld. Karakters worden amper uitgewerkt, wazige verhaallijn, en sáái.
loading