What Happened to Monday (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per...
What Happened to Monday

What Happened to Monday

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 58 min

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman. Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday spoorloos verdwijnt, ontstaat er een strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau waarbij de gruwelijke waarheid aan het licht komt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om What Happened to Monday aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading