Operation - Endgame (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Onder de straten van Los Angeles ligt het zwaar beveiligde hoofdkwartier van een elite spionagecel. Maar als...
Operation - Endgame

Operation - Endgame

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 19 min

Onder de straten van Los Angeles ligt het zwaar beveiligde hoofdkwartier van een elite spionagecel. Maar als één van de agenten de baas vermoordt, wordt het zelfvernietigingsmechanisme geactiveerd. De klok tikt, de vluchtroute is onbekend en 's werelds meest excentrieke moordenaars krijgen hun laatste opdracht: schakel iedereen uit. Een actie- komedie over nationale veiligheid, dodelijk kantoorartikelen en een explosieve laatste missie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Operation - Endgame aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Bas
Deze film zou een actie komedie zijn, maar veel komedie zit er niet in. De actie is slecht en het is een wazig verhaal. Het is een film leuk om een keer te zien te hebben maar ook niet veel meer.
Mensen moorden elkaar een beetje elkaar uit en de gevechten zijn ook niet super voor getrainde mensen zoals zij zouden zijn.
loading