Burlesque (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ali is zangeres en woont in een klein stadje. Om beroemd te worden, verhuist ze naar de grote stad en komt terecht in...
Burlesque

Burlesque

Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 54 min

Ali is zangeres en woont in een klein stadje. Om beroemd te worden, verhuist ze naar de grote stad en komt terecht in Burlesque, een betoverende nachtclub met dansers, opzwepende muziek en een eigenaresse die op zoek is naar een ster. Met spetterende musicalnummers en een sterrencast met Eric Dane, Kristen Bell en Stanley Tucci.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Burlesque aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Caroline
Het is al de 2e keer dat ik deze film zie. Wat een heerlijke film. Ik krijg steeds kippevel zodra Christina Aguilera begint te zingen wanneer het gordijn half dicht is. En haar tegenspeler is ook heerlijk om naar te kijken. De film opzich, het verhaal, vind ik ook erg mooi. Nu met muziek en dans erin verweven, ook super. Dus voor mij een dikke 10!

Reviews

Anoniem
Inderdaad een hele leuke film. Lekkere muziek, leuk gecast.
Een meisje wil het gaan maken in de grote stad en komt terecht bij Burlesque. Ze krijgt er werk en laat langzaamaan haar kwaliteiten horen en zien. Een aanrader.
ruud
Hele leuke film die ik 2x achter elkaar heb gekeken. Hij heeft humor, spanning, verdriet en veel muziek. Cher en vooral Christina Aguilera hebben geweldige stemmen. Ik vond hem echt super!
Gerhardus
Een geweldige film. Een beetje een musical, waar ik erg van hou. Leuk, maar oud filmplot. Al met al zou ik hem zo voor de 2e keer kijken.
Mila
Een geweldige film voor glamour. Een film waar je bij wegsmult. Vlot geschreven met heerlijke acteurs. Een echte film voor een meidenavond.
Anoniem
De film heeft het zoveelste voorspelbare verhaal maar wordt goed ingevuld met prachtige muziek en dans. Christina doet het prima qua zang en dans, maar in het acteren schiet zij echt tekort.
Marc
Super mooi zangwerk van Christina en Cher. Leuke onderhoudende film. Zeker de moeite waard. Feel good movie. Mooie beelden.
Sabine
Ondanks het uitgemolken plot van het boerenlands meisje dat het maken wil in de grote stad, heeft deze film genoeg te bieden voor de liefhebber van muziekfilms. Christina Aguilera is absoluut magnifiek als zangeres en acteert ook geheel niet onverdienstelijk. Mooie muziek, mooie dans. En hoe Amerikaans, uiteraard een goed einde!
Ron
Prachtige film voor de liefhebbers van het genre. Maar één raad : absoluut kijken. Ik heb genoten zoals lang niet meer.
Anoniem
Wat een heerlijke druilerige-regenachtige-zondag-middagfilm! Het verhaal is behoorlijk cliché en het acteren is niet echt top maar de sfeer is prachtig neergezet en de film is leuk tot het (voorspelbare) eind. Ik hou er wel van! Mooi om naar te kijken, prachtige zang en dans en mooie vrouwen. Ook leuk om te kijken met vriendinnen voor het stappen.
loading