Mary and Max (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mary Dinkle, een 8-jarig, mollig en eenzaam meisje leeft in de achterbuurten van Melbourne. Max Horovitz, een...
Mary and Max

Mary and Max

Animatie Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 29 min

Mary Dinkle, een 8-jarig, mollig en eenzaam meisje leeft in de achterbuurten van Melbourne. Max Horovitz, een 44-jarige man met het asperger syndroom woont in New York. Ondanks hun enorme verschil in leeftijd, hun levensstijl en de grote zee tussen hun in weten ze dankzij het schrijven van brieven een hechte vriendschap op te bouwen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mary and Max aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een genot! Zeker kijken deze film, ook als je niet echt van animatiefilms denkt te houden. Verrassend verhaal (waargebeurd bovendien) en mooi mooi mooi.

Reviews

Olga
Geweldige en bijzondere film! Ik vond hem echt mooi. De animatie heeft een hele aparte sfeer en het verhaal is heel origineel. Het is geen film voor kleine kinderen maar voor volwassenen. Zeker een aanrader voor wie van animatiefilms houdt.
Frank
Een prachtig onwaarschijnlijk verhaal met een mooie harde waarheid van onschuld vs handicap. Had iets korter mogen zijn, maar mis deze film niet.
Kaya
Een prachtige animatiefilm die bij volwassenen zeker in de smaak zal vallen. Genoeg cynische humor en de afstand tussen Mary and Max zorgt voor een emotionele betrokkenheid uit medelijden voor hun en het leven dat ze leiden.
Anoniem
Te veel drama.
loading