The Switch (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beste vrienden Wallie (Bateman) en Kassie (Aniston) zijn beide tegen wil en dank verstokte vrijgezellen. Kassie besluit...
The Switch

The Switch

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 37 min

Beste vrienden Wallie (Bateman) en Kassie (Aniston) zijn beide tegen wil en dank verstokte vrijgezellen. Kassie besluit op een dag dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man om een gezin te stichten, en gaat, tot ongenoegen van de licht neurotische Wallie, op zoek naar een geschikte spermadonor. Nadat ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke Roland (Wilson) heeft gevonden, geeft Kassie een feestje ter ere van de daadwerkelijke inseminatie. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas 7 jaar later aan het licht komt wanneer Wally en het schattige, maar licht neurotische zoontje van Kassie elkaar ontmoeten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Switch aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Esther
Erg verrassende film! Geweldige actie van een man die hopeloos verliefd is op zijn beste vriendin. Vooral dat kleine gozertje speelt z'n rol fantastisch!

Reviews

Marcia
Grappig verhaal, maar ik had er iets meer ervan verwacht. Meer gelachen om de side kick Jeff dan om Jennifer en Justin.
Erika
Heerlijke film voor als je een avondje niet wil nadenken bij een film. Wanneer je van romantische komedies houdt is deze film zeker een aanrader! Voorspelbaar einde, alleen liet dit een beetje te lang op zich wachten. Daardoor wordt de film soms een beetje langdradig, maar naar mijn idee niet echt storend. Rol van zoontje erg goed gespeeld.
Anoniem
Vermakelijk, luchtig, vrolijk. Goede acteurs maken het compleet, voornamelijk het jochie is geniaal. Heerlijk als je geen zin hebt in een zwaar verhaal.
Claudia
Erg langdradige film. Het tempo komt er eigenlijk nooit goed in. Geen aanrader.
Lisette
Ik vond hem ook iets te lang en veel dingen waren erg voorspelbaar, wel lekker filmpje voor avondje op de bank maar het tevreden gevoel achteraf bleef helaas uit.
T.
Leuke komedie met een romantisch randje. Heerlijk om te kijken met dit slechte weer!
Anoniem
Lekkere feel good movie. Ook lekker veel humor dus ook leuk voor de mannen.
Sharon
Erg leuke film! Je hoeft er niet bij na de denken. Lekker ongedwongen film kijken.
Anoniem
Heerlijke avondvuller als je niet iets zwaars wilt zien. Wel voorspelbaar, maar blijft leuk om naar te kijken. Vooral door het acteerwerk van het zoontje. Ik zou zeggen, bij slecht weer gewoon doen.
Anoniem
Romantische komedie met wel grappige stukjes erin. Alleen ik vond hem na een uur wel langdradig worden, er hadden heel wat scenes uit gekund vond ik. Ik vind hem eerlijk gezegd geen aanrader en een beetje saai. Het is wel een feel good movie, maar iets te lang naar mijn mening.
Anoniem
Awww, wat een lieve film! Heerlijk. Als je van romantische komedies houdt met net een beetje meer diepgang en een happy end, dan moet je deze zeker kijken.
Anoniem
Ontspannende film! Heeft leuke momenten. Acteurs zijn prima. Vooral het zoontje speelt erg aandoenlijk. In ieder geval een 'feel-good' film. Zeker leuk om te kijken.
Ruben
Leuke feel good movie voor een ontspannen avond.
Grappige momenten en serieuze scenes wisselen elkaar af. Geen topper, maar zeker leuk om te kijken. Vooral het jongetje en de vader zetten hun rol goed neer.
Anoniem
Heerlijke feel-good-movie!
Anoniem
Prima film om een hang-avond op de bank mee door te brengen. Ietwat voorspelbaar, maar door kleine 'jokes' toch wel aardig. mooie rol van Jeff Goldblum, zorgt voor een iets 'scherpere' noot. Wel echt een vrouwenfilm.
Anoniem
Mooie film, vooral hoe het slimme knaapie constant reageert. Ik vind het wel een vrouwenfilm.
Michael
Het is een leuke film. Aardig wat leuke momenten en het kleine ventje speelt zijn rol heel goed :)
Het einde is op een gegeven moment wel voorspelbaar maar er wordt toch nog een leuke draai aan gegeven.
Peter
Leuke film, met enkele grappige momenten. Het einde is wel wat voorspelbaar. Karakter van Jason Bateman is goed uitgewerkt.
Anoniem
Leuke film, komt alleen wat traag op gang. Eind wel erg voorspelbaar.
Michael
Leuke doorsnee filmpje, niets speciaals.
Mark
Erg leuke film, goed gespeeld en leuk verhaal
Anjesse
Leuke film!!! Heel verrassend.
Annebert
Vermakelijke feel good movie. Wel onderhoudend en humoristisch genoeg.
Anoniem
Leuke familie film. Is goed bevallen!!!
Anoniem
Een heerlijke Feel good movie.
Erg leuk en lief!
Grietje
Een hele leuke film,gelukkig is de huur twee dagen zodat je de film nog een keer kan zien.

Ineke
Kim
Typisch Amerikaans, maar wel een lekkere feel good movie. Leuk verhaal.
Anoniem
Erg leuke film. Er zit ook een goed verhaal in. Een aanrader
Anoniem
Een lekkere feel good movie.
loading